Haberler

Dizide Tepki Çeken Cami Sahnesi

Güncelleme:

Huzur Sokağı'nda tepki çeken cami sahnesi çok tartışılacak.

ATV ekranlarında geçtiğimiz cuma ilk bölümüyle ekrana gelen `Huzur Sokağı` isimli dizideki cami sahnesi ekran başındakilerin tepkisini çekti.

Kutsi, Güven Hokna, Sinem Öztürk, Gökhan Mete, Nilgün Kasapbaşoğlu, Yeşim Salkım, Suavi Eren, Hakan Eratik gibi oyuncu kadrosuyla dikkat çeken, yönetmenliğini Şenol Sönmez`in üstlendiği dizide zengin kız ile fakir erkeğin imkansız aşkı işleniyor.

Buraya kadar her şey normal. Ancak dizinin yayınlanan ilk bölümünde bir sahne vardı ki ekran başındakileri bir hayli şaşırttı. Dizide Feyza karakterini canlandıran Selin Demiratar`ın iddia uğruna camiye gitmesi ve burada kadınlara ayrılan kısımdan sık sık eğilerek erkeklere ayrılan kısma bakması tepki çekti.

"TÜRBAN SETTE GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ YARATIYOR"

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta dizide türbanlı karaktari canlandıran Sinem Öztürk`ün, ´Türban sette görüntü kirliliği yaratıyor´ sözleri büyük tepki çekmişti.

A Haber'de yayınlanan Sormak Lazım isimli programa konuk olan başrol oyuncularından Sinem Öztürk, program moderatörünün sorduğu türban sorusuna tartışma yaratacak bir yanıtla karşılık vermişti.

Dizide türban takan Şükran karakterini canlandıran genç oyuncu: "İlk başlarda çok korkuyordum. Sette görüntü kirliliği yaratmayayım diye. Ancak yakıştı diye güzel tepkiler alınca motive oldum." demişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Sinem Öztürk Gökhan Mete Güven Hokna Kutsi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title