Haberler

Diyarbakır'da İhale Kavgası: 2 Ölü

Güncelleme:

Diyarbakır'da Yediemin Otoparkı'ndaki araçların ihalesine girecek olan iki grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

Diyarbakır'da Yediemin Otoparkı'ndaki araçların ihalesine girecek olan iki grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olayda, 40 yaşındaki Mehmet Emin Karaer ile kuzeni 32 yaşındaki Karaer öldü, 2 kişi de yaralandı.

Diyarbakır- Mardin karayolunun 3'üncü kilometresinde bulunan Yediemin Otoparkı'nda bulunan araçlar için yapılacak ihale öncesi gerginlik çıktı. Daha önce aralarında ticari ortaklık bulunan ve alacak verecek davaları süren Karaer ile Doğan ailelerinin fertleri arasında çıkan tartışma kısa sürede tabancaların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Olayda Mehmet Emin Karaer ile kuzeni Münir Karaer, ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Karaer ile Karaer, yaşamlarını yitirdi.

Olayda yaralanan Mehmet Şerif Doğan ile Arif Doğan'ın tedavileri Diyarbakır Devlet Hastanesi'nde sürüyor. Polis, olayla ilgili başlattığı soruşturmayı sürdürüyor. - Diyarbakır

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Arif Doğan Diyarbakır Mardin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title