Haberler

DirenDownlu Sergisi Galeri Işık'ta

Güncelleme:

Dilara Endican'ın kuratörlüğünde Feyziye Mektepleri Vakfına ait Galeri Işık'ta gerçekleşecek DirenDownlu isimli stencil sergisi, 13 Mayıs'ta açılıyor.

Dilara Endican'ın kuratörlüğünde Feyziye Mektepleri Vakfı'na ait Galeri Işık'ta gerçekleşecek DirenDownlu isimli stencil sergisi, 13 Mayıs Salı akşamı açılıyor. Sergiye çizimleriyle katılan pek çok ünlü isim de açılışta down sendromlu çocuklar için bir araya gelecek.

Türkiye'nin en ünlü yüzleri, down sendromlular yararına, Akçalı Sprey Boya sponsorluğunda 'stencil' portrelerini çizdi. 13-17 Mayıs 2014 tarihleri arasında FMV Galeri Işık Teşvikiye'nin ev sahipliği yapacağı sergiye bu özel çalışmalarıyla katılan isimler arasında: Arda Turan, Aşkın Nur Yengi, Aslıhan Gürbüz, Begüm Kütük Yaşaroğlu, Burak Yılmaz, Burcu Esmersoy, Can Bonomo, Beşiktaş ÇARŞI Grubu, Denise Capezza, Demet Akalın, Dilara Endican, Didier Drogba, Doğa Rutkay, Engin Altan Düzyatan, Erdil Yaşaroğlu, Ferit Aktuğ, Gamze Karaduman, Gupse Özay, Hande Ataizi, Hülya Avşar, Hakan Ketche, Kenan İmirzalıoğlu, Mabel Matiz, Mehmet Özgür, Meltem Cumbul, Merve Oflaz, Oktay Kaynarca, Ozan Önen, Özgü Namal, Özge Ulusoy, Selim Bayraktar, Sermiyan Midyat, Sezen Aksu, Selçuk İnan, Sarp Akkaya, Şükran Ovalı, Yasemin Kay Allen ve Yılmaz Vural da var.

DirenDownlu stencil sergisi kapsamında, Türkiye'nin kendi alanlarında önde gelen 38 ünlü isminin stencil tekniğiyle çizdikleri otoportreleri sergilenecek ve ıslak imzalı bu otoportrelerin satışından ve otoportrelerin kopyalarından oluşan posterlerin satışından elde edilecek tüm gelir, Ulusal Down Sendromu Derneği'ne bağışlanacak. Ulusal Down Sendromu Derneği, sergiden elde edilecek gelirle, "Özel Eğitim Sınıfım Var" ve "DirenDownlu" kampanyası dahilinde, down sendromluların özel eğitim ve öğretim görebilecekleri bir sınıf/derslik yaptıracak.

Serginin katılımcıları, sosyal medyada da DirenDownlu hash-tagiyle down sendromlulara dayanışma için sergiyle eşgüdümlü kampanya yürütecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Feyziye Mektepleri Vakfı Dilara Endican Türkiye Akçalı Güncel Haberler

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title