Haberler

Diplomalı Çiğköfteciler

Batman’da iş bulamayan 3 üniversite mezunu arkadaş, çiğköfte salonu açtı.

Batman'da iş bulamayan 3 üniversite mezunu arkadaş, çiğköfte salonu açtı. İş bulamadıklarını belirten Ali Ekinci, yakın çevrelerinden borç edinerek, bu işe giriştiklerini belirtti.

Batman Üniversitesi Petro Kimya Bölümü'nden mezun olan Ali Ekinci, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Büro Yönetimi Bölümü'nden mezun olan Serdar Baran ve Batman Üniversitesi Makine Bölümü'nden mezun olan İbrahim Şimşek adlı üç arkadaş, uzun süre iş arayıp, bulamayınca, çareyi çiğköfte salonu açmakta buldu. Yakın çevrelerinden borç edinen üç arkadaş, kendi ayakları üstünde durmayı amaçladıklarını söyledi.

Ali Ekinci, kentteki iş imkanlarını sınırlı olduğunu ve üniversite okumasına rağmen boşta kaldığını belirterek, "Diğer arkadaşlarımın da iş bulamaması nedeniyle böyle bir iş yeri açmaya karar verdik. Çevremizdekilerden borç alarak açtık iş yerimizi. Kendi ayaklarımızın üstünde durabilmeyi umuyoruz" dedi.

İbrahim Şimşek, ailelerine yük olmamak için böyle bir girişimde bulunduklarını ifade etti.

Serdar Baran ise ikinci üniversitesini okuduğunu ancak yine de iş bulamadığını belirterek, bu yüzden böyle bir girişimde bulunduklarını ve bir an önce iş bulmayı dilediklerini anlattı. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Batman Üniversitesi Ali Ekinci Politika Güncel Haberler

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Markette başörtülü kadınlara çirkin saldırı! Kaydedilen görüntüleri başını yaktı

Markette başörtülü kadınlara çirkin saldırı! Kaydedilen görüntüleri başını yaktı

Canlı yayında 'Dilan Polat cezaevinde değil' sözlerine soruşturma başlatıldı

Canlı yayında "Dilan Polat cezaevinde değil" sözlerine soruşturma başlatıldı

Bakmadan Geçme

Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Anthony Martial Galatasaray'a gelecek mi? Transferde son durum Fransa Lüksemburg maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Lüksemburg hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Mbappe sonrası planlar değişti! Real Madrid'den Arda Güler kararı

Mbappe sonrası planlar değişti! Real Madrid'den Arda Güler kararı

500

Yorumlar (1)

batmanlıMobil-ANDROID:

helal osun arkadaşlara ne güzell kimseye muhtaç degiler şimdi inşallah işleri düzgün gider başkalrına örnek olurlar

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title