Haberler

Digitalzone Konferansı İlk Günüyle Heyecan Yarattı!

Güncelleme:

Zeo Agency tarafından 18-19 Ekim tarihlerinde düzenlenen, 6'ncı Digitalzone konferansına bu yıl da her yıl oluğu gibi yoğun ilgi vardı.

Zeo Agency'in düzenlediği ve 360 derece dijital pazarlama konularının ele alındığı konferansta, 15'ten fazla alanında önde gelen konuşmacılar deneyimlerini ve dönemin trendlerini paylaştı.

ZEO AGENCY HER AYRINTIYI DÜŞÜNMÜŞ

Mena bölgesinin en büyük SEO ajansı olan Zeo Agency'in konferansında her ayrıntı düşünülmüş ve simultane çeviri ile yabancı dil engelini ortadan kaldırmayı başarmış gibi görünüyor. Konferans, 18-19 Ekim tarihlerinde; içerik.com, Kariyer.net, sliConf, GoDaddy, Deepcrawl, SEOmonitor sponsorluğunda düzenleniyor.

Digitalzone Konferansı İlk Günüyle Heyecan Yarattı!

KONFERANSTA KATILIMCILARI NELER BEKLİYOR?

Konferansın ilk günü olan 18 Ekim'de içerik pazarlaması, video pazarlaması, kullanıcı deneyimi ve sosyal medya pazarlaması gibi konular ele alınırken; 19 Ekim günü de PPC reklamları, çağımızın en çok duyulan isimlerinden biri olan arama motoru optimizasyonu, arama motoru pazarlaması ve sosyal medya reklamları konuşulacak.

Digitalzone Konferansı İlk Günüyle Heyecan Yarattı!

GOOGLE'DAN İKİ İSİM!

Yoğun katılımın olduğu etkinliğin ilk günü, facebook'tan Rıza Selçuk Saydam, Silverthorn Agency'nin kurucusu Laura Crimmons, Shift6'nın kurucusu Lexi Mills, Aira'dan Matthew Kay, videonun önemli ismi Phil Nottingham, Zeo'nun kurucusu Yiğit Konur, GoDaddy'den Selina Bieber konuşmalarını yaptı.

Heyecanla beklenen ikinci konferans günü ise; Elephate'in CEO'su Bartosz Góralewicz, Mobile Monkey'in kurucusu Larry Kim, SEObserver'ın kurucusu Kevin Richard, Polemic Digital'in CEO'su Barry Adams, Google'dan Fatih Özkösemen, yine Google'dan Gary Illyes, MobileMoxie'nin kurucu yöneticisi Cindy Krum, Innovell'den Anders Hjorth katılımcılarla buluşacak.

Digitalzone Konferansı İlk Günüyle Heyecan Yarattı!

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Google MENA Eğitim Teknoloji Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title