Haberler

Eski eşinin telefonuna gelen "Günaydın aşkım" mesajını görünce öldürmüş

Güncelleme:

Adana'da dün Hülya Güllüce'yi tabancayla vurarak öldüren eski eşi Abdullah Kaya ifadesinde, Güllüce'nin cep telefonuna gelen "Günaydın aşkım" mesajını görmesi üzerine cinnet geçirerek cinayeti işlediğini söyledi.

Dün saat 07.00 sıralarında merkez Çukurova ilçesinde iddiaya göre evdeki gürültü seslerine uyanan S.N.K. (17), annesi Hülya Güllüce'nin kanlar içerisinde yerde yattığını gördü. S.N.K'nin durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, genç kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Polisin yaptığı incelemede ise kadının tabancayla başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden vurulduğu tespit edildi.

ÖLDÜRÜP OTOMOBİLLE KAÇMIŞ

Bir spor salonunda müdürlük yaptığı öğrenilen Hülya Güllüce'nin, eski eşi Abdullah Kaya ile birlikte yaşadığı, bir süredir de aralarında sürekli tartışma çıktığı, kadının ise Kaya'dan ayrılmak istediği ancak kızı için sabrettiği öğrenildi. Olayla ilgili çalışma yapan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Kaya'nın sabah saatlerinde apartmandan ayrıldığını ve otomobille kaçtığını belirledi. Yüzüncüyıl Mahallesi'nde bir otomobilin içerisinde olduğu tespit edilen Kaya, polis ekiplerince gözaltına alındı. Kaya'nın, Güllüce'yi öldürdüğü tabanca da otomobilin içerisinde ele geçirildi.

"GÜNAYDIN AŞKIM" MESAJINI GÖRÜNCE ÖLDÜRMÜŞ

Sorgulanmak üzere emniyete götürülen Kaya'nın ilk ifadesinde, eşinin bir süredir kendisini aldattığından şüphelendiğini, aralarındaki sorunu çözmek için sabah saatlerinde eve girdiğini söylediği öğrenildi. Kaya'nın, bu sırada Güllüce'nin telefonuna erkek arkadaşından geldiği öne sürülen 'Günaydın aşkım' mesajını görmesi üzerine cinnet geçirdiği ve yanında getirdiği tabancayla Güllüce'yi öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Hülya Güllüce'nin cenazesinin, otopsisinin ardından Adana Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak, Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi. Güllüce'yi öldüren dini nikahlı eşi Abdullah Kaya ise emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Kaya Güllüce Güncel Haberler

500

Yorumlar (19)

Allahından bulsun hepsi:

her gün kadın cinayetiyle ilgili türlü türlü haberler okuyoruz. ben eşimin kalbini kırmamak için kelimelerimi seçerken elin adamı kan kusturuyo canından ediyor. erkekliğimden utanıyorum bunlar yüzünden!!

10
48
yanıtYanıtla
Bilge:

Yanlış anlama kardeşim ama sen eşine neden saygılı davranıyorsun.sana karşı ufacık bir yanlışı olsa yine aynı şekilde davranabilir misin (hiç sanmiyorum).ne erkeğe ne kadına kime olsa farketmez şiddetin her türlüsüne karşıyım. Ama aile değerlerimiz iyice ayaklar altına alındı.toplum olarak biraz yaşantımıza çeki düzen veremezsek bu tarz haberler kaçınılmaz olur

yanıt24
yanıt3
polat:

Haberi okumadınız mı arkadaş?. ''Eski eşi'' diyor. Zaten boşanmışlar. İnsanlara mal gibi bakılmaz. Boşanmışsan iş bitmiş. Yeni bir hayat kuracak tabi ki.

14
43
yanıtYanıtla
hasan:

DEVLET ARTIK NEDEN GÖRMÜYOR TOPLUMDA AHLAKSIZLIĞIN ÖNÜNE NEDEN GEÇİLMİYOR KADIN KORUMA ADINA HER TÜRLÜ AHLAKSIZLIĞA MEYDAN VEREN İSTANBUL SÖZLEŞMESİ VE 6284 SAYILI İFTİRA KANUNU AİLELERİ YOK EDİYOR TÜRK AİLE YAPISINI BU AVRUPAİ SAPKINLIK KANUNLARINDAN KURTARIN

37
12
yanıtYanıtla
ESKİ EŞ:

HASAN KARDEŞİM HABERİ BİR OKU ÖYLE YORUM YAP. . . BOŞANMIŞ KADIN ELBETTE YENİ BİR YUVA KURMAK İSTEYECEKTİR. . . ESKİ KOCA NEYİN CİNNETİNİ GEÇİRİYOR, BOŞANMADAN ÖNCE AKLI NERDEYMİŞ. . .

yanıt9
yanıt149
adsız:

boşanmış bir kadın boşandığı adamın nafakasıyla başka adamın evinde yaşıyor. bunu kabul ediyormusunuz.

yanıt14
yanıt0
Serhan:

aldatmak yerine keşke ilk boşanmayi deneseniz sonra eski özgür hayatıniza dönün ne yaparsaniz yapın .

8
37
yanıtYanıtla
xyz:

Haberi iyi oku zaten boşanmış eski eşi. . . . . . .

yanıt5
yanıt59
ahmet:

adalet bakanına ne diyeyim şimdi. boşandığı halde boşanmamış gibi yapan bu ayıları ormana götürün diye elli defa yazdım. yahu eski eş ne demek. zorla güzellik olurmu. bu alçaklar için idam cezasıgetirilsin bak bir daha ellerini sürüyorlarmı. paşa paşa yatma sayasende her gün kadın ölüyor türk milletinin yüz karası bu suç artık insanların ruhuhiyatını bozuyor.

11
31
yanıtYanıtla
asız:

benden boşanırken paralarımı alsın. ben her ay para ödiyeyeim. naşka adamlarla gezmesi için.

yanıt40
yanıt3
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title