Haberler

Dha İstanbul- Furkan Havadan ve Denizden Aranmaya Devam Ediliyor

Beşiktaş, Arnavutköy sahilinde denize giren ve akıntıya kapılarak gözden kaybolan 17 yaşındaki Furkan Yıldırım'ı arama çalışmaları bugün de devam etti. Deniz Polisi'ne ait iki dalgıç ile Kazıklıyol ve Galatasaray Adası etrafında arama yaptı. Aramalara Boğaz hattında uçan bir helikopter de havadan destek verdi. Arnavutköy sahilinde bekleyen Anne Kezban Yıldırım ile baba Memduh Yıldırım arama çalışmalarını karadan takip etti.

Haber-Kamera: Hasan YILDIRIM - Mustafa ÖZDABAK-Özgür EREN  İSTANBUL DHA

Beşiktaş Arnavutköy'de akıntıya kapılarak kaybolan 17 yaşındaki Furkan Yıldırım'ı arama çalışmaları bugün de devam etti. Bugünkü arama çalışmalarına bir helikopter havadan destek verirken deniz polisine ait iki dalgıç da Kazıklıyol ve Galatasaray Adası çevresinde arama yaptı. Bir aydır çocuklarından gelecek bir haberi bekleyen acılı anne ve baba sahildeki bekleyişlerini sürdürüyor.

BABA MEMDUH YILDIRIM: "DALGIÇLARIN YAPTIĞI ARAMADAN BİR SONUÇ ÇIKMADI"

Baba Memduh Yıldırım "Şuan Deniz Polisi tarafından arama yapılıyor. Bize bugün Kazıklıyol ve Sosyal Tesislerin olduğu bölge aranacak dendi. Dalgıçların yaptığı aramadan bir sonuç çıkmadı.Şimdi Bebek ve Fener'in üst tarafını aramaya devam edecekler.Bizim Kazıklıyoldan bir şüphemiz vardı ama aramalardan bir sonuç çıkmadı" dedi

ANNE KEZBAN YILDIRIM: "KARABURUN TARAFININ YENİDEN ARANMASINI İSTİYORUM"

Anne Kezban Yıldırım "Ümitliydik ama buradan bir sonuç çıkmadı. Benim Karaburun tarafından bir ümidim var. Bugün burası aranıyor. İnşallah o bölge de aranır.Karaburun yarımada tarafında ümidim var. Devlet büyüklerimizden orasının yeniden aranmasını istiyorum." diye konuştu. Furkan Yıldırım'ı arama çalışmaları devam ediyor.

Görüntü Dökümü:

--------------------

-Arnavutköy Kazıklıyol da arama yapılması

-Olay yerindeki Deniz Polisi

-Helikopterin havadan arama yapması

-Dalgıçların denizde arama yapması

-Anne ve babanın arama çalışmalarını izlemesi

-Anne ve babanın denize bakması

-Baba Memduh Yıldırım ile röp.

-Anne Kezban Yıldırım ile röp.

-Genel ve detaylar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kezban Yıldırım Furkan Yıldırım Arnavutköy Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title