Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trafiğe Takıldı

Güncelleme:

Nükleer Güvenlik Zirvesi için ABD'de bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, katılacağı yemekli toplantıya giderken polislerin yaptığı yanlışlık sonucu trafiğe takıldı.

Nükleer Güvenlik Zirvesi için ABD'nin başkenti Washington DC'de bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Andrew Mellon Oditoryumu'nda, Türk ve Amerikalı işadamları ile yemekli bir toplantıya katıldı.

KONVOY İLE YOLA ÇIKTI

Nükleer Güvenlik Zirvesi için ABD'nin başkenti Washington DC'de bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Andrew Mellon Oditoryumu'nda, Türk ve Amerikalı işadamları ile yemekli bir toplantıya katılmak için konvoy ile birlikte yola çıktı.

YANLIŞ YOLU TRAFİĞE KESTİLER

Amerikalı polisler araçlarla, yanlış bilgi üzerine Erdoğan'ın geldiği yöndeki trafiği kesince, Erdoğan ve yanındakileri taşıyan konvoy bir süre trafikte beklemek zorunda kaldı.

ERDOĞAN'A TRAFİK AÇILDI

Yapılan yanlışlığı farkeden polisler, trafiği yeniden açtıktan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan konvoy oditoryuma ulaşabildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Washington Politika Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Alikemal 67Mobil-IOS:

Ekstra yapildi bu Olay,Ona biraz hatirlatma yapildi,normal bir vatandas oldugunu ve kendisini dev aynasinda görmemesi gerektigini.

0
0
yanıtYanıtla
Fatsalı Mobil-IOS:

Aptallar işte amerikan polisi bizdeki olaylar burda olsa hemen cortlarlar

0
0
yanıtYanıtla
yamanMobil-ANDROID:

rezayi kurtarmaya gitmistir

0
0
yanıtYanıtla
KUZUMobil-IOS:

Gavur polisi belki bilerek yapmıştır?

0
0
yanıtYanıtla
Ank0658Mobil-IOS:

CHP VE SEÇMENİ COK DİNGİL VE ANGUT OLUYOR NEDEN??

0
0
yanıtYanıtla
MehmetMobil-IOS:

Acaba yanlışlık m?? Çeksin bakalıö oda bizim hergün çektiğimizi çeksin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title