Haberler

Denizli'ye sulama ve içme suyu müjdesi

Güncelleme:

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ'nin, içme suyu ve kanalizasyon hatlarını baştan aşağı değiştirerek ilk kez yağmur suyu hatları döşeyeceği dev altyapı yatırımının temel atma töreni gerçekleştirildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ'nin, içme suyu ve kanalizasyon hatlarını baştan aşağı değiştirerek ilk kez yağmur suyu hatları döşeyeceği dev altyapı yatırımının temel atma töreni gerçekleştirildi. Başkan Zolan, "Bizlerin ve büyüklerimizin yaptığı işler öyle günlük değil, Nihat Zeybekci'nin arzusu ile başlayan Akbaş'taki hem sulama hem de içme suyu kaynağını inşallah Denizlimize aktaracağız" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (DESKİ) Sevindik, Sümer ve Karşıyaka mahallelerinin içme suyu ve kanalizasyon hatlarını baştan aşağı değiştirerek, ilk kez yağmur suyu hatları döşeyeceği altyapı yatırımının temel atma töreni korona virüs tedbirlerine uygun bir şekilde gerçekleştirildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan temel atma töreni konuşmasında, bir şehrin olmazsa olmazının altyapı olduğunu söyleyerek, "Bir şehirde altyapı yoksa, o şehrin üstü ne kadar güzel olursa olsun, yapılar ne kadar renkli olursa olsun hiçbir anlamı yoktur. Birlikte çalışma şansına sahip olduğum Sayın Nihat Zeybekci'nin belediye başkanlığı döneminde ilk kez ciddi, planlı ve projeli altyapının temeli 2008 yılında atıldı. 2011 yılında başkan yardımcılığımdan başkanlık görevine geçmeyi Allah'ım nasip etti. Aynı anlayış ve ruhla yapılması gereken neyse çok şükür gerçekleştiriyoruz" dedi.

"Akbaş'taki hem sulama hem de içme suyu kaynağını inşallah Denizlimize aktaracağız"

2017'de inşası tamamlanan Akbaş Barajı'nın önümüzdeki yaz Denizli merkeze içme suyu olarak geleceğini müjdeleyen Başkan Zolan, "Şehrimizde su güvenliği noktasında derin bir nefes alacağız. Bizlerin ve büyüklerimizin yaptığı işler öyle günlük değil, Nihat Zeybekci'nin arzusu ile başlayan Akbaş'taki hem sulama hem de içme suyu kaynağını inşallah Denizlimize aktaracağız. Suların iletim hatlarıyla ilgili çalışmalar son hızla devam ediyor. Bu konuda başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, emek veren tüm bakanlarımıza, milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum. Ortak sevdamız Denizli, hep beraber inşallah durmayacağız, beraber koşacağız" diye konuştu.

"Önümüzdeki 30 yıl boyunca içme suyu sorunu olmayacak"

Önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Belediye Başkanı olarak seçildiği dönemde Denizli'de yaşanan sorunları hatırlatarak, ilk yapmaları gereken işin altyapı olduğunu gördüğünü ifade etti. Zeybekci, "2008 yılında şehrin ana çekirdeğinde altyapı çalışmasına başladık. Kent merkezinden İzmir asfaltına kadar altyapısını, üst yapısını yaptık. Yaparken zorluklar yaşadık. Akbaş Barajını bu şehrin nüfusunun 1 milyonun üzerine çıkacağını öngördüğümüz için Honaz Dağı'nın tepesine yaptık. Şehrimizin önümüzdeki 30 yıl boyunca içme suyu sorunu olmayacak" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nihat Zeybekci Denizli DESKİ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title