Haberler

Denizli Büyükşehir Belediyesi Tavas'ta Yol Düzenleme Çalışması Yaptı

Güncelleme:

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Tavas ilçesinin Kızılcabölük Mahallesi'nde yol ve kaldırım düzenleme çalışması gerçekleştirdi. Başkan Osman Zolan, asfalt çalışmalarını inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, altyapı, doğalgaz ve elektrik hatlarının yer altına alınmasının ardından Tavas ilçesinin Kızılcabölük Mahallesi'nde yol ve kaldırım düzenleme çalışması yaptı. Asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Osman Zolan, vatandaşlarla bir araya gelerek dertlerini dinledi.

Denizli'nin dört bir tarafında gerçekleştirdiği üstyapı çalışmalarına devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, altyapı, doğalgaz ve elektrik hatları yer altına alınan, bu çalışmalardan dolayı yol konforu bozulan Tavas ilçesinin Kızılcabölük Mahallesi'nde yol düzenleme seferberliği başlattı. Bu kapsamda Kızılcabölük Mahallesi'nin ana arteri olarak kullanılan Atatürk Caddesi'nde 2,5 kilometre sıcak asfalt çalışması yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bölgede 9.000 metrekare kaldırım düzenlemesi ile 1000 metrekare mezarlık içi ve yolunda çalışma yaptı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Kızılcabölük Mahallesi'ni ziyaret ederek, sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Başkan Zolan'a Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve beraberindekiler eşlik etti. İlk olarak esnafı ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Zolan bir süre vatandaşlarla sohbet edip dertlerini dinledi. Daha sonra Atatürk Caddesi'nde sürdürülen sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Zolan, çalışanlara kolaylıklar dileyerek bir süre asfalt serim makinesi kullandı.

"Vatandaşlarımız talebini yerine getirdik"

Başkan Zolan burada yaptığı açıklamada, Denizli'nin dört bir tarafında yolla ilgili sıkıntı olan bölgelere dokunmaya çalıştıklarını belirterek, vatandaşların taleplerini en üst seviyede karşılamak için gayret sarf ettiklerini söyledi. Kızılcabölük'ün büyük bir mahalle olduğuna dikkati çeken Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Kızılcabölük gerçekten üretimiyle, insanların çalışkanlığıyla çok önemli bir yerleşim yerimiz. Burada birçok altyapı çalışması yapıldı. Son olarak, doğalgaz çalışmaları sonrasında elektrik hatları da yer altına alındı. Bu çalışmalar sonrasında ise yol konforunda sıkıntılar yaşanır hale geldi. Vatandaşlarımızın talebi üzerine merkezden geçen ana caddemizi ve meydanımızı asfaltlıyoruz. Vatandaşlarımız talebini yerine getirdik. Vatandaşlarımız hem doğalgaza kavuşma, hem de yolların en üst seviyede konforlu hale gelmesi noktasında mutlular. İnşallah birlik ve beraberlik içinde 19 ilçemiz, 616 mahallemizde hep beraber gayret edeceğiz. Allah'ım yolumuzu açık etsin, güç ve kuvvet versin. Yollarımız hayırlı uğurlu olsun." - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kızılcabölük Osman Zolan Denizli Belediye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title