Haberler

DBE "7. Kişisel Gelişim ve Başarı Zirvesi"nde

Güncelleme:

DBE, İstanbul Sheraton Maslak Hotel'de gerçekleştirilecek "7. Kişisel Gelişim ve Başarı Zirvesi"ne katılıyor.

DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü, bu yıl "Değişim Zamanı" temasıyla 22 Kasım 2012 tarihinde İstanbul Sheraton Maslak Hotel'de gerçekleştirilecek "7. Kişisel Gelişim ve Başarı Zirvesi"ne katılıyor. DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü Kurucu Başkanı Uzman Psikolog Emre Konuk'un "Değişim Zamanı, Değişime Hazır mısınız? / Değişime Önce Kendinizden Başlayın" konulu sunumuyla renklenecek etkinlikte DBE ayrıca insan kaynakları, koçluk ve danışmanlık alanındaki son gelişmeleri paylaşacağı özel standıyla da yer alacak…

Türkiye'nin önemli holdinglerinin başkanları, CEO'ları ve kişisel gelişim otoritelerinin konuşmacı olarak yer aldığı "7. Kişisel Gelişim ve Başarı Zirvesi", bu sene DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü Kurucu Başkanı Uzman Psikolog Emre Konuk'u ağırlıyor.

Bu yıl Edworks tarafından "Değişim Zamanı" temasıyla 22 Kasım 2012 tarihinde İstanbul Sheraton Maslak Hotel'de yaklaşık bin kişinin katılımıyla gerçekleştirilecek "7. Kişisel Gelişim ve Başarı Zirvesi"nde "Değişim Zamanı, Değişime Hazır mısınız? / Değişime Önce Kendinizden Başlayın" konulu bir konuşma yapacak olan Emre Konuk, iş hayatında farklılaşan dinamikleri katılımcılar ile paylaşacak.

Konuşmasında; değişime ayak uydurmanın günümüz çalışanları için artık zorunluluk halini aldığına değinecek olan Konuk, "İşinde değer yaratmak, başarı ve gelişimi sürekli kılmak için farklılaşmak önce kişinin kendisinden başlamalı. Bu oturumda katılımcılarla bunu nasıl gerçekleştirecekleriyle ilgili önemli ipuçlarını paylaşacağız" diyor.

DBE standını mutlaka ziyaret edin…

"7. Kişisel Gelişim ve Başarı Zirvesi"nde düzenleyeceği oturumun yanı sıra özel bir stant da kuracak olan DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü, standında insan kaynakları, koçluk ve danışmanlık alanındaki son gelişmeler ile DBE'nin özel projeleri hakkında katılımcılara bilgi de verecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sheraton Otel Emre Konuk İstanbul Maslak Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title