Haberler

D-100 Cevizlibağ İstikametinde Kaza: Bir Kişi Yaralandı

Güncelleme:

D-100 kara yolu Cevizlibağ istikametinde meydana gelen kazada, kontrolden çıkan araç emniyet şeridinde bekleyen bir başka araca çarptı ve takla attı. Kazada bir kişi yaralandı. Kaza sonucu yol trafiğe açıldı.

D-100'de kontrolden çıkan araç başka bir araca çarpıp takla attı: 1 yaralı

İSTANBUL - D-100 Cevizlibağ istikametinde kontrolden çıkan araç, arıza yapıp emniyet şeridinde bekleyen bir başka araca çarpıp takla attı. Kaza sonucu bir kişi yaralandı.

Kaza D-100 kara yolu Cevizlibağ istikametinde saat 21.45'te meydana geldi. Arıza yapıp emniyet şeridinde bekleyen 34 ZN 7794 plakalı araca 34 BDH 879 plakalı araç çarptı. Çarpan araç takla attı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi geldi. Gelen ekipler arıza yapan araçta bulunan kadının yaralandığını belirledi. Öte yandan çarpan aracın sürücüsünün şoför değişikliği teklif ettiği ve alkollü olduğu belirlendi. Olay yerindeki alkollü bir şahıs olayı çeken basın mensuplarına "Size bu haberi yapınca madalya mı takıyorlar?" dedi.

Kazazede Gamze Alkaya, "Emniyet şeridinde dörtlülerim yanıyordu, dört dakika boyunca emniyet şeridinde eşim ile görüşüyordum. Aracımın arızasıyla alakalı eşime bilgi veriyordum. Eşim otomotivci çünkü. Eşim arızayı tespit edip yavaş yavaş geliyorsa gelebilirsin, dedi. Araba gitmiyordu, çekici çağıracaktım, o anda anlık bir şekilde arkamdan bir araç vurdu. Şoför değişikliği teklif etti. Biz sigortacıyız bunu kabul etmedik. Emniyet görevlisinin yanındaydık zaten. Ben emniyet görevlisinin yanında kesinlikle bir usulsüzlük yapamam. Memur bey de kabul etmedi" dedi.

Kaza yerindeki araçların çekilmesiyle yol tamamıyla trafiğe açıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cevizlibağ Polis 3.Sayfa Medya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title