Haberler

Çubuk Heyeti Sabınov'da

Çubuk'tan Slovakya'nın Sabinov Şehrine Giden Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca, Meclis Üyeleri ve İş Adamlarından Oluşan Heyet Slovakya'yı Daha İyi Tanımak İçin Uçak Seferini İptal Ederek Trenle Ülkeyi Baştan Sona Gezdiler.

Çubuk'tan Slovakya'nın Sabinov Şehrine giden Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca, Meclis üyeleri ve iş adamlarından oluşan heyet Slovakya'yı daha iyi tanımak için uçak seferini iptal ederek trenle ülkeyi baştan sona gezdiler.

Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca ve beraberindeki heyet Turkiye'den Slovakya'nın başkenti Bratisliva'ya inerken şehrin ve arazinin yapısındaki düzgünlük ve doğal harikasına hayran kalarak ülkeyi daha iyi incelemek istediler. Slovakya'nın doğal, ekonomik, sosyal ve kültürel yapısını daha detaylı incelemek ve beraberindeki heyetle Türkiye ve Çubuk için yapılabilecekleri masaya yatırmak için hava yolu ile yapılacak seferi iptal ederek tren yolu ile seyehat etmeye karar verdiler.

Yolculuk boyunca işadamları ve meclis üyeleri ile her detayı inceleyen Başkan Tuğluca seyahatin bu şekliyle daha çok verimli olduğunu belirtti. Heyette bulunan işadami Sabri Koca da iş dalına giren inşaat sektörü ve tuğla üretimi konusunda seyahatin, bugüne kadar yaptığı en verimli seyehat olduğunu belirtti.

(BK-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title