Haberler

Cübbeli'den hükümete üstü kapalı ekonomi göndermesi: Tencere sıkıntı yapar

Güncelleme:

Son dönemlerdeki çıkışları ile adından söz ettiren Cübbeli Ahmet Hoca, bu kez ekonomi üzerinden hükümete göndermede bulundu.

Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, Bursa'da gerçekleştirdiği sohbetinde ekonomideki çalkantılı süreç ve siyasete ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.

"TENCERE SIKINTI YAPAR YANİ"

Enflasyonla birlikte vatandaşın alım gücünün düşmesine değinen Cübbeli, "Bizim millet kimseye benzemez değişik bir millet ama tencere sıkıntı yapar yani. Bizim millette tencere sıkıntı yapar, 'Hoca kaynamıyor' der yani. Biraz da gavurlar gelsin iktidara der mesela. Bizim millet böyledir" ifadelerine yer verdi.

"NAH KAZANIRSINIZ"

Açıklamasının devamında Brezilya'da seçimleri solcu Luiz Inácio Lula da Silva'nın kazanmasına değinen Cübbeli, "Brezilya'da solcular kazanıyor buradaki solcular seviniyor 'yakında biz de kazanacağız' diye. Nah kazanırsınız. Sosyalistim mosyalistim. Sosyalistsen bir ekmeği yarıya böl de komşuna ver. Ben de diyeyim ki fakire fukaraya acıyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cübbeli Ahmet Hoca Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

YİGİT TÜRKALP:

SENİN NECİ OLDUĞUNU BİLEBİLSEK. HOCALIĞIN PEK YOK GİBİ....

19
42
yanıtYanıtla
Umit Cetin:

o kadar yatın katın var madem bu kadar düşünüyorsun halkı yardım etsene ozaman konuşacağına

21
39
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

dini kullanan senin gibi müsvettelerden bıktık usandık!!

17
18
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

doğru tencere sıkıntı yaratır sosyalizm sol eli kullanmayla karıştırıyor takkeli ahmet efendi sosyalizm dinsizlik demek değildir islamın temeli sosyalizmle çelişmez sen malının zekatını verdiğinde en iyi bir sosyalist olursun ama sen zekatını hakkıyla vermezsen ne olursun Allah bilir

11
5
yanıtYanıtla
YILDIRAY YILDIRIM:

bu adamı sevmem ama bozuk saat bile günde 2 sefer doğru zamanı gösterir.

3
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title