Haberler

Çorlu'dan Kısa Kısa

Çorlu Muhtarlar Derneğinin yeni yönetimi, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Çorlu Muhtarlar Derneğinin yeni yönetimi, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Çorlu Muhtarlar Derneği Başkanı Salim Sarıer, vatandaşlarla her zaman iç içe olduklarını söyledi.

Demokrasinin ilk adımında önemli bir görev üstlendiklerini ifade eden Sarıer, muhtarlar arasında birlik, beraberlik ve dayanışmayı arttırmayı hedeflediklerini kaydetti.

Muhtarlık görevinde vatandaş odaklı bir anlayışla çalıştıklarını belirten Sarıer, "Mahalle sakinlerinin istek ve beklentilerini resmi kurumlara daha etkin şekilde iletmeye devam edeceğiz. Halkın hizmetinde olarak, halk odaklı çalışmalar yapacağız." dedi.

Başkan Sarıer ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Kaymakam Kılıç ise vatandaşlar ile devlet arasında köprü görevi gören muhtarlara büyük önem verdiklerini belirtti.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Yel'den ziyaret

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Zeki Dobrucalı'yı ziyaret etti.

Yeni Sanayi Sitesi'nde gerçekleşen ziyarette konuşan Dobrucalı, çalışmaları ve yaptıklar projeler hakkında bilgiler aktardı.

KOSGEB ile Yeni Sanayi Sitesi ortak ve esnaflarını ilgilendiren çalışma yaptıklarını da aktaran Dobrucalı, "Ziyaretlerle sanayi esnafımıza KOSGEB'in destekleri anlatılıyor. Bu anlamda KOSGEB Müdürümüz Tolga Erkan'a da ayrıca teşekkür ediyorum. Bini aşkım esnafımıza gerek broşürlerle, gerekse yüz yüze ziyaretlerle KOSGEB desteklerinden faydalanabilmesi için ciddi bir çalışma ortaya koyuyor." dedi.

Yel ise gerçekleştirilen çalışmaları takdirle karşıladığını belirtti.

Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi'nin üyelerine yönelik güzel çalışmalara imza attığını ifade eden Yel, "Hükümet olarak esnafa desteğimiz devam ediyor. 2002'den bugüne kadar 1,5 milyon esnaf ve zanaatkar 70 milyar kredi kullandı. Özellikle sanayi kimliği ile ön plana çıkan Tekirdağımızda esnaf üretiyor, istihdam sağlıyor, ekonomiyi ayakta tutuyor, unutulan sanatları yaşatıyor. Onun için esnafa ne yapsak azdır. Daha fazlasını da inşallah bütçe imkanlarıyla yapacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Levent Kılıç Mustafa Yel Ak Parti Çorlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title