Haberler

Çorlu'da Paralel Yapı Şüphelisi 26 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Güncelleme:

Çorlu'da, TAGİD üyelerine yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan aralarında iş adamı ve avukatlarında olduğu ikisi kadın 26 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Çorlu'da 'paralel yapı' şüphelisi 26 kişi adliyeye sevk edildi

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) üyelerine yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan aralarında işadamı ve avukatlarında olduğu ikisi kadın 26 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla önceki gün Tekirdağ ve Çorlu Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin "paralel yapı" soruşturması kapsamında Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği üyelerine yönelik operasyon düzenledi. Dernek başkanı T.K. ile aralarında avukat ve işadamlarının da bulunduğu şüpheliler M.K., S.K., N.B., K.Ş., Ş.S., T.E., T.A., A.Y., N.B., İ.C., A.C., Y.Y., M.E., M.K., S.Ş., R.U., M.S., M.K., M.B., Ö.A., E.P., İ.Ş., A.K., kadın üyeler Ö.B. ve G.P. Tekirdağ Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde ifadesi alındı. Evlerinde de arama yapılan şüpheliler işlemlerinin ardından sabah geniş güvenlik önlemleriyle kelepçesiz olarak Çorlu Adliyesi'ne sevk edildi.

Dernek üyeleri, terör örgütü kapsamına alınan Gülen cemaatine 'himmet' adı altında canlı hayvan bağışı ve para yardımı yapmakla suçlanıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title