Haberler

Converse İzmir'deki İlk Mağazasını Açıyor!

Güncelleme:

Converse, İzmir'deki ilk, Türkiye'nin üçüncü monobrand mağazasını Alsancak Gül Sokak'ta açtı.

Gözalan Şirketler Grubunun Türkiye ve Bağımsız Devletler Topluluğu'nda tek yetkili distribütörü olduğu Converse, İzmir'deki ilk, Türkiye'nin üçüncü monobrand mağazasını Alsancak Gül Sokak'ta açtı. Mağazanın açılışına özel 28 Mayıs Salı günü düzenlenecek ve Oben Budak'ın DJ performansı sergileyeceği Alsancak Converse mağaza açılış partisine İzmir'in tanınmış simalarından birçok isim de davetli.

Yaratıcı, asi ve modern kesimleriyle farklı tarzlardaki moda severlere hitap eden Converse'in İzmir'deki ilk, Türkiye'de üçüncü monobrand mağazasının açılış partisinde birçok sokak etkinliği de İzmirliler ile buluşacak.

Ayakkabı, çanta, hazır giyim, aksesuar, kadın ve erkek koleksiyonlarının bir arada yer aldığı monobrand mağazalar her sezon birbirinden renkli modellerini Converse tutkunlarıyla buluşturuyor. Alsancak Gül Sokak'ta açılan Converse'in yaratıcı ve farklı tarzını yansıtan yeni monobrand mağaza, iki katlı 90m2'lik alanı ile müşterilerine rahat ve kolay bir alışveriş imkânı sunuyor. Sokak modasının vazgeçilmezi Converse, monobrand mağaza konseptinin vazgeçilmezi ahşap ve taş duvar detaylarıyla mağazacılık anlayışına yeni bir boyut katıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Converse Türkiye İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title