Haberler

Çocuklara Masallar

Bu kitapta neler yok ki? Şarkı söyleyen selvi yaprakları, yeşil kurbağaya aşık olan şehzadeler, kötülük edip kötülük bulan çocuklar

Oğuz Tansel'in Yapı Kredi Yayınları Doğan Kardeş dizisi tarafından çıkarılan dört küçük masal kitabından üçüncüsü Yedi Devler… İlk ikisi Üç Kızlar ve Altı Kardeşler. Sonuncusu ise Mavi Gelin.

Yedi Devler'de bir kısa tekerleme ve beş masal yer alıyor. Bu masallarda devleri dize getiren gençlerle, konuşan ve şarkılar söyleyen selvi yapraklarıyla, büyü ile kuşa dönüşen güzelin başına gelenlerle, aslında bir dünya güzeli olan yeşil kurbağaya sevdalanan küçük şehzadenin yaşadıklarıyla, fakir ve dürüst oduncunun bu özellikleri yüzünden neler kazandıklarıyla, kıskançlığı yüzünden kötülükler yapan çirkin kızın başına gelenlerle tanışacağız.

Yedi Devler

85 sayfa

7 TL

Yapı Kredi Yayınları

Daltonlar firarda!

Yapı Kredi Yayınları Doğan Kardeş dizisi Red Kit'in maceralarını yayımlamaya devam ediyor. Daltonlar Firarda, dizinin yeni macerası oldu.

Daltonlar en sevdikleri hapishaneden yine kaçmıştır! Peşlerine düşenleri atlatmak için Özgür Freedonia Cumhuriyeti'ne sığınırlar. Barışın, eşitliğin, hoşluğun egemen olduğu bu olağanüstü dünyada sevinçle karşılanırlar. Orada Batı'nın en azılı haydutlarını kimse tutuklayamaz. Derken, kovboy kılıklı yeni bir yoldaş çıkagelir. Adı Red Kit'tir.

Yeni Maceralarıyla Red Kit Morris'in İzinde

Daltonlara Özgürlük

Yazan: Jean François Henry – Bertrand Ferrier

Çeviren: Orçun Türkay

85 sayfa

9 TL

Yapı Kredi Yayınları

Red Kit macerası devam ediyor

Yapı Kredi Yayınları ile Red Kit macerası hız kesmiyor. 47.'si yayınlanan Red Kit serisinin bu seferki kitabında Vahşi Batı'nın en hızlı silah çeken kovboyu Red Kit, kaybettiği arkadaşının yeğeni Lord Badi ile azılı kanunsuzları dize getiriyor.

Vahşi Batı'nın kötü bir alışkanlığı vardır; kasabalara sonradan gelenlerle eğlenmek. Eğlence, "hanım evladı" olarak görülen her yeniyi dayanıklılık testlerinden geçirmeye dayanır. Ancak bir gün bir kasabaya gelen hanım evladı yaman çıkınca eğlence bozulur. İngiliz soylusu Lord Badi, özel hizmetlisiyle gelerek çay takımları ve şık halılarıyla yerleştiği amcasından miras çiftliği yaşatmaya da, topraklarına göz dikmiş olanları geri püskürtmeye de kararlıdır. Her zaman iyiden, doğrudan, masumdan yana olan Red Kit de aynı zamanda kaybettiği arkadaşının yeğeni olan Badi'yi yalnız bırakmaz. 47. Red Kit, acemi bir çaylağın azılı kovboyları dize getirmesinin hikâyesi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title