Haberler

Cinayet Zanlısı 25 Saattir Çatıda! Ateş Açtı, 3 Polisi Yaraladı

Güncelleme:

Bingöl'de cinayet işledikten sonra bir inşaatın çatısına çıkarak çevreye ateş açan şahsa, müdahale edilemiyor.

Bingöl'de cinayet işledikten sonra bir inşaatın çatısına çıkarak çevreye ateş açan şahıs, 3 polisi yaraladı.

ÇEVREYE RASTGELE ATEŞ AÇIYOR

Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Ali S., dün öğle saatlerinde Yakup Polat adlı arkadaşını Çapakçur Deresi kenarında pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Şahıs, olaydan sonra yakınlardaki 6 katlı bir inşaatın çatı katına çıkarak, çevreye rastgele ateş açmaya başladı.

3 POLİS YARALANDI

Zanlının eylemi 25. saatine girerken, çevreye açtığı ateş sonucu 2'si Özel Harekat'tan olmak üzere 3 polis yaralandı. 25 saattir bölgeye kimse yaklaştırılmazken, zanlıyı ikna çabaları ise devam ediyor.

DERE YATAĞINDA CESET BULUNDU

"İnmiyorum ben adam vurdum, benim için her şey bitti" ifadeleri üzerine bölgede araştırma yapan polis ekipleri dere yatağında bir erkek cesedi buldu. Yakup Polat adlı kişiye ait olduğu tespit edilen ceset olay yerine sevk edilen gelen ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi morguna ardından otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

BABASI DA İKNA EDEMEDİ

Kentte at arabası ile taşımacılık yapan baba Seçkin, oğlunun çatıdan inmesi için ikna etmeye çalışarak, "Oğlum artık aşağıya in sana hiç kimse bir şey yapmayacak" dedi. Buna karşılık Mehmet Ali Seçkin babasına inmeyeceğini söyleyerek, "Yok baba inmeyeceğim" dedi.

"BAZI ZAMANLAR İLAÇLARINI ALMIYORDU"

Oğlunun psikolojik tedavi gördüğünü ve sürekli ilaç kullandığını söyleyen Sıddık Seçkin, "Bazı zamanlar ilaçlarını almıyordu. İlaçlarını almadığı zamanlar 3 gün uyumuyordu" dedi.

POLİS DÜRBÜNLE TAKİP EDİYOR

Dün çıktığı inşaat çatısınde elinde pompalı tüfekle eylemini sürdüren Mehmet Ali Seçkin'in tüm hareketleri polis tarafınadan yakından takip ediliyor. Polis dürbünle takibini sürdürüken, bölgeye güvenlik güçlerinden başkasının girmesine izin vermiyor. Bu arada elinde pompalı tüfek bulunan ve zaman zaman ateş açan Seçkin'in yanında çok sayıda fişek bulunduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali Seçkin Bingöl Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (170)

ömermobilWeb@haberler.com:

Berkini vurup düşürürsünüz, bu katili neden düşürmüyorsunuz

8
38
yanıtYanıtla
salih:

masum bir çocuk olsaydı alnından vuran çok olurdu. . . . . . . . .

10
30
yanıtYanıtla
vatan:

Üç polisi yaralamış 1 vatandaşı öldürmüş. Hala polise ateş emri verilmiyor. İçişleri Bakanı sen kendin git oraya. Bu ne biçim devlet ya. Avrupada tek kurşunla gebertmişlerdi. CHP-HDP-MHP hala iç güvenlik paketine karşı. Polis ölsün ama şerefsizle yaşasın. Bütün polisler işi bıraksın. Gitsin siyasiler müdahale etsin

26
7
yanıtYanıtla
savaş ışık:

isviçre basel de pkk lı bir kürt çekmiş uyuşturucuyu güya psikopat, faça atmış kollarına elinde bıçak ama kimseye zarar vermiyor bile ;polis geldiği an silahını çekip kafasından vurup gebertti şerefsizi. . . bu durum biliniyor ya haydi aynı şeyi yapsın başka biriside göreyim. . . Vallahi muz cumhuriyetiyiz bu ne demek yaa götüyle gülerler 3 polisi yaralamış daha ikna çabasındaymışlar yazıklar olsun

30
2
yanıtYanıtla
Büşra:

Vurun gitsin polise kalkan eller kırılsın

24
6
yanıtYanıtla
yenicerimobilWeb@haberler.com:

Turk olsaydi 50 defa indirmislerdi mermiyle

27
2
yanıtYanıtla
GURBETCi:

ALLAHIM YARABBiM DAHA iKNAYAMI CALISIYORSUNUZ iKNA ETSENiZ NE HAYIR GELiRKi PiSKOPATTAN iNSANLARA RAST GELE ATES ACACAK ÜC TANE POLiSi YARALACAK BiRDE iKNA ETMEYE CALISACAKSINIZ DiGER ÖLEN VE YARALANAN iNSANLARIN CANI BU KADARMI UCUZ DEVLET iCiN AVRUPADA VEYA AMERiKADA BIRAK POLiSi YARALAMAYI ELiNi SiLAHINA ATTIGI ANDA CANSIZ iNDiRiRLER ADAMI ÖLEN VATANDASIN YAKINLARINA BASI SAGOLSUN ALLAH KALANLARINA SABIRLAR VERSiN YARALi POLiSLERiMi YARADAN ACiL SiFALAR VERSiN

27
0
yanıtYanıtla
ANASI KÜRT BABASI ZAZAK KIRO KÜRT ÇESKO:

Nasıl müdahale edilemiyor?Adam zaten cinayet zanlısı. Alnının ortasından yapıştır. Aşağı düşerken de cesedi parçalansın. Habis ruhu cehennneme cesedi de Toprağa karışsın.

15
11
yanıtYanıtla
acilden:

ne oldu hainler sıkışınca taş attığınız arkasından ateş ettiğiniz polisi mi yardım et diye çağırıyorsunuz it sürüleri

14
11
yanıtYanıtla
öztürk:

vurun şu kanı bozuğu nasıl bi ülkedir nasıl bi kanun nasıl bi nizamdır anlamıyorum. elinde silahlı ateş eden adama neyin koruması bu

12
12
yanıtYanıtla
Tüm 170 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title