Haberler

Cinayet İşledi, Çıktığı Çatıdan Ateş Açıp 3 Polisi Yaraladı, Bir Gündür Teslim Olmayıp Direniyor

Bingöl'de psikolojik sorunları olduğu belirtilen 30 yaşındaki Mehmet Ali Seçkin, arkadaşı 28 yaşındaki Yakup Polat'ı av tüfeğiyle öldürdükten sonra dün çıktığı inşaat halindeki binanın çatısından çevreye rastgele ateş etti.

Bingöl'de psikolojik sorunları olduğu belirtilen 30 yaşındaki Mehmet Ali Seçkin, arkadaşı 28 yaşındaki Yakup Polat'ı av tüfeğiyle öldürdükten sonra dün çıktığı inşaat halindeki binanın çatısından çevreye rastgele ateş etti. Tüm uyarılara karşın teslim olmayan ve dün saat 14.30'da çıktığı çatıdaçatıdan inmeyen Mehmet Ali Seçkin, kendisini ikna etmeye çalışan polislere ateş açarak 3 polisi yaraladı.

Bingöl polisini dün saat 14.30'dan bu yana alarma geçiren olay, Çapakçur Deresi mevkiinde meydana geldi. Küçük Sanayi Sitesi'nde mobilyacılık yapan ve psikolojik sorunları olduğu belirtilen Mehmet Ali Seçkin, arkadaşı Bingöl Üniversitesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Yakup Polat ile birlikte, kendi kullandığı araçla Çapakçur Deresi mevkiine geldi. Seçkin, burada bilinmeyen nedenle arkadaşı Yakup Polat'ı pompalı tüfekle vurup öldürdü. Ceseti dere yatağına bırakan Mehmet Ali Seçkin, daha sonra çevre bulunan inşaatın çatısına çıkarak çevreye rastgele ateş etmeye başladı.

'BEN ADAM VURDUM, HER ŞEY BİTTİ'

Görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine, aralarında keskin nişancıların da bulunduğu çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

İnşaatın çevresine girişi yasaklayan polis, Seçkin'i tüfeğini bırakıp inmesi için ikna etme çalışmalarına başladı. Elinde pompalı tüfek bulanan Seçkin, "İnmiyorum ben adam vurdum, benim için her şey bitti" diyerek kendisini ikna etmeye çalışan polislere bağırdı.

GECEYİ ÇATIDA GEÇİRDİ

Polisin inşaat çevresinde sıkı güvenlik önlemleri almasının ardından Seçkin, geceyi de bulunduğu inşaat çatısında geçirdi. Bu sabah saatlerinde polis yeniden harekete geçerek Seçkin'i indirmek için ikna çabalarına başladı. Ancak Seçkin, elindeki pompalı tüfekle açtığı ateş ederek polis memurları Yunus Kayaçöken, Niyazi Acar ve Hakan Düşmez'i yaraladı. Hafif yaralı polisler, Bingöl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Polis, bir gündür çatıda bulunup teslim olmamak için direnen Mehmet Ali Seçkin'i çatıdan indirmek için ikna çalışmalarını sürdürüyor.

Bu arada Seçkin'in öldürdüğü Yakup Polat'ın cesedini ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi morgundan alınarak Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bingöl Üniversitesi Ali Seçkin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title