Haberler

Cihan Çalış Almanları Şok Etti

Güncelleme:

Almanya, ip üzerinden attığı gol ile yarışmadan birinci çıkan muhteşem Türk'ü konuşuyor.

Almanya'nın sevilen eğlence programlarından Bahse var mısının yeni sunucusu Markus Lanz'ın ilk programında ipte topla cambazlık yapan Cihan Çalış izleyicilerden en fazla oy alarak yarışmanın birincisi oldu.

ALMAN 2. Televizyonu ZDF'in sevilen eğlence programlarından Bahse var mısın ın yeni sunucusu Markus Lanz'ın ilk programında zafer Türk genci Cihan Çalış'ın oldu. İpte cambazlık yapan Cihan televizyon izleyicilerinin telefonla, salondaki izleyicilerinde bilgisayar tekniğiyle oy kullandığı yarışmada en fazla oy alarak yarışmanın birincisi oldu.

KRW BAŞBAKANI HANNOLERE KRAFT DA VARDI

Programa yarışmacılar adına iddia edecek Kuzey Ren Vestfalya Başbakanı Hannelore Kraft, Hollandalı ünlü sunucu Sylvie van der Vaart ile Bundesliga'da Hamburg forması giyen eşi Rafael van der Vaart, şarkıcı Rolando Villazon, aktör Wotan Wilke Möhring, ünlü Alman modacı Karl Lagerfeld ve komedyen Bülent Ceylan'ı davet eden Markus Lanz zaman zaman iddialarda kendisi de yarıştı.

CİHAN KAZANDI

Eslingen'de yaşayan 32 yaşındaki Cihan Çalış'ın iddiasını ünlü sunucu Slvia van der Vaart ile Bundesliga futbolcusu eşi Rafael van der Vaart sundular. Lastikten yapılı bir ip üzerinde topu arkasında bulunan kaleye rövaşata ile 3 dakika içinde 4 kez ararda gol atma, iddiasına başlayan Cihan, dört golü attı, fakat son attığı gol sonrası ip üzerinde duramaması üzerine, yarışa tekrar başladı. 3 dakika içinde yaptığı diğer denemelerde de başarılı olamayınca iddiayı kaybetti, fakat oyların en çoğunu alarak günün galibi oldu. Hamburg'lu yıldız futbolcu, Cihan'ın yaptığını benim ve benim gibi milyonlarca ücret alan bir futbolcunun yapması imkansız. Kendisini tebrik ediyorum dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Almanya Kraft Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title