Haberler

Çiğli'de Yılsonu Gösterisi

Çiğli Belediyesi Çalgı Kursları Kursiyerleri Belediye Meclis Salonunda Gerçekleştirdikleri Yılsonu Gösterisi ile Muhteşem Bir Gece Yaşattılar.

Çiğli Belediyesi çalgı kursları kursiyerleri belediye meclis salonunda gerçekleştirdikleri yılsonu gösterisi ile muhteşem bir gece yaşattılar.

Gösteride ilk olarak çocuk korosu sahne aldı ve miniklerin söylediği türküler büyük zevkle dinlendi. Ardından büyükler halk müziği korosu ile bağlama kursiyerleri verdikleri mini konserle büyük alkış topladı. Daha sonra sahne alan yan flüt kursiyerleri bir yıl boyunca hazırlandıkları eserleri profesyonelce çaldılar. Gecenin finalini ise belediye tiyatro grubu yaptı. Genç tiyatrocular Nazım Hikmet'in "Kuvayi Milliye Destanı" oyununu sergilediler. Çiğli Belediye Başkanı Ensari Bulut, düzenlenen kurslarda profesyonel eğitim verildiğini belirterek, gençlerin özellikle konservatuara hazırlanmalarında büyük katkı sağladıklarını söyledi. Başkan Bulut, kültür, sanat ve spor alanında verdikleri desteğin devam edeceğini belirtti.

(Mİ-Mİ- (Mİ-Mİ-) 12.06.2008 16:50 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title