Haberler

CHP Trabzon Milletvekili Pekşen, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Trabzon'da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Trabzon'da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen toplantıda konuşan Pekşen, milletvekili görevinde bulunduğu süreçte, Trabzon, Karadeniz, Türkiye ve dünyanın sorunlarına ve geleceğine yönelik söz söyleme gayreti içerisinde olduğunu söyledi.

Önce Karadeniz'in yerel sorunları sonra ülke ve dünyanın sorunları konusunda toplumun her kesiminden büyük kabul ve destek gördüğünü aktaran Pekşen, "Özellikle Karadeniz Bölgesinin beklentilerinin karşılanması yönünde olağanüstü bir mücadele yürüttük. Fındıkta hiç planlanmamış olmasına rağmen ciddi bir ekonomik desteğin bölgeye sağlanmasında CHP milletvekili olarak çok ciddi çabalarımız oldu." ifadelerini kullandı.

Partili partisiz Trabzonluların çok büyük desteğini kazandığını vurgulayan Pekşen, kendisini arayan tüm Trabzonlular için elinden gelen gayreti göstermeye çalıştığını kaydetti.

Milletvekililiği görevinin 24 Haziran'da sona ereceğini belirten Pekşen, "CHP Parti Meclisi üyesi olarak görevimi aynı ciddiyetle aynı disiplinle devam ettireceğim. Bu dönem içerisinde destek gördüğüm Trabzon basınına minnettarım." dedi.

"Siyaset bazen size sizin hayal ettiğinizden başka bir pozisyon tarif ediyor." diyen Pekşen, şunları kaydetti:

"Bu yolda, bundan sonra en ufak bir tereddüt yaşamadan daha azimli, daha kararlı yürümeye devam edeceğim. Hayatın nereye götüreceğini ben de şu anda görmüyorum ama çıtanın nereye konulması gerektiğini biliyorum. Hiç bu çıtanın nereye konulacağı konusunda en küçük bir tereddütüm yok. En büyük iddia nereyse oraya kadar elbette siyaset adamı olarak çıtayı koymaya devam edeceğim. Bu ülkenin yurtsever bir siyaset adamı ve hukukçusu olarak ne kentimizi ne insanımızı ne de ülkemizi hiçbir şekilde mağdur ettirmeyeceğiz, küsmeyeceğiz, darılmayacağız, kırılmayacağız."

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Haluk Pekşen Milletvekili Trabzon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title