Haberler

CHP Milletvekilleri Suriye Sınırında Güvercin ve Beyaz Balon Uçurdu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - CHP konvoyunun gelişi- Askerlerle selamlaşma- CHP'nin Hatay milletvekilleri Hilmi Yarayıcı'nın açıklaması- CHP'li bazı milletvekilleri Suriye sınırında güvercin ve beyaz balon uçurması- Güvercinlerden detay CHP milletvekilleri Suriye sınırında- Milletvekilleri, Reyhanlı ilçesi Bükülmez Mahallesi'ndeki Suriye sınırında güvercin ve beyaz balon uçurdu CHP'li bazı milletvekilleri Hatay'ın Reyhanlı ilçesi Bükülmez Mahallesi Suriye sınırında güvercin ve beyaz balon uçurdu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - CHP konvoyunun gelişi- Askerlerle selamlaşma- CHP'nin Hatay milletvekilleri Hilmi Yarayıcı'nın açıklaması- CHP'li bazı milletvekilleri Suriye sınırında güvercin ve beyaz balon uçurması- Güvercinlerden detay CHP milletvekilleri Suriye sınırında- Milletvekilleri, Reyhanlı ilçesi Bükülmez Mahallesi'ndeki Suriye sınırında güvercin ve beyaz balon uçurdu CHP'li bazı milletvekilleri Hatay'ın Reyhanlı ilçesi Bükülmez Mahallesi Suriye sınırında güvercin ve beyaz balon uçurdu.CHP'nin Hatay milletvekilleri Hilmi Yarayıcı, Mevlüt Dudu, Serkan Topal, Birol Ertem, Adana milletvekilleri Elif Doğan Türkmen, İbrahim Özdiş ve Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak, "Savaşa Hayır, Yaşasın Barış ve Kardeşlik" sloganıyla Suriye sınırında bir araya geldi.Milletvekilleri adına burada basın açıklaması yapan Yarayıcı, dünyanın neresinde yaşanırsa yaşansın savaşın ölüm, acı, gözyaşı ve yoksulluk olduğunu belirtti.Yarayıcı, sınırın karşısında insanların öldürüldüğünü, halkın topraklarını terk ederek çoluk çocuk demeden göçe zorlandığını vurguladı.Daha fazla kan dökülmemesi için tüm güçleriyle mücadele edeceklerini ifade eden Yarayıcı, şöyle devam etti: "Barışa ve kardeşliğe gönül vermiş olan bizler, bu kirli oyunların ve ilişkilerin önüne set çekeceğimize söz veriyoruz. Dünyanın neresinde yaşanırsa yaşansın savaş, ölüm, acı, gözyaşı ve yoksulluk demektir. Biliyoruz ki yüzyıllardır egemenler kendi çıkarlarını korumak için türlü gerekçelerle savaşlar çıkarmışlardır. Suriye ve Ortadoğu'da yaşananların insani müdahale olmadığının farkındayız. Ateş giderek büyüyor ve bizi de içine alıyor. Ne yazık ki bunun taşeronluğu da ülkemize yaptırılıyor."Basın açıklamasının ardından CHP milletvekilleri ve parti üyeleri sınırda güvercin ve beyaz balon uçurdu.

Kaynak: AA / Güncel

Hilmi Yarayıcı Reyhanlı Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title