Haberler

CHP Milletvekili, Almanya'nın Bartınlı Milletvekiliyle Görüştü

CHP Bartın Milletvekili Muhammet Rıza Yalçınkaya, Almanya'nın Bartınlı Milletvekili Serap Güler ile bir araya gelerek sohbet etti.

CHP Bartın Milletvekili Muhammet Rıza Yalçınkaya, Almanya'nın Bartınlı Milletvekili Serap Güler ile bir araya gelerek sohbet etti.

CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Hıristiyan Demokrat Parti'den milletvekili seçilerek Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya Eyalet Meclisi'ne girmeyi başaran Serap Güler ile görüştü. Güler'i, eyalet meclisine girmesinden ötürü tebrik eden Yalçınkaya, Bartınlılar olarak kendisiyle gurur duyduklarını söyledi. Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti'nde meclise girme başarısı gösteren Serap Güler'i kutlayan Rıza Yalçınkaya, "Bartınlı birisi olarak, eyalet meclisinde yer almanız hem Bartın hem de Türkiye için onur verici. Sizi tebrik ediyorum" dedi.

Bartınlılar olarak, Serap Güler'le gurur duyduklarını ifade eden CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Güler ve parlamentodaki milletvekili arkadaşlarını TBMM'ye davet ederek kendilerini misafir etmek istediğini söyledi. Son olarak, Serap Güler'e, Almanya-Türkiye arasında dostluk köprüsünü oluşturmak adına vereceği destek ve katkılar içinde şimdiden teşekkür ettiğini belirten Yalçınkaya, mecliste yapacağı çalışmalar içinde başarılar diledi.

Kuzey Ren Vestfalya Eyalet Meclisi'nde yer alan Milletvekili Serap Güler ise Rıza Yalçınkaya'ya kendisiyle tanışma fırsatı bulduğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Milletvekili seçildiğinde, Almanya'ya göndermiş olduğu kutlama telgrafı içinde Yalçınkaya'ya teşekkür eden Serap Güler, Almanya-Türkiye arasında dostluk köprüsünü oluşturmak adına muhakkak çalışmalar yapacağını belirtti. Rıza Yalçınkaya'nın davetini de olumlu karşılayan Serap Güler, parlamentodaki arkadaşlarını Bartın'a getireceğini ifade ederek, TBMM'de de kendisini mutlaka ziyaret edeceklerini söyledi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

rıza yalçınkaya serap güler almanya bartın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title