Haberler

CHP İftara Misafir Oldu

Güncelleme:

CHP yöneticileri Deniz Mahallesi'nde yaşayan Boydak ailesine iftarda misafir oldu.

Boydak ailesiyle birlikte oruç açan CHP'li yöneticiler, aileye gıda yardımında da bulundu.

CHP İl Başkanı Mehmet Gökdağ, Şahinbey İlçe Başkanı İbrahim Halil Özdemir ile il ve ilçe yöneticileri dün akşam iftarda Boydak ailesinin misafiri oldu. Geçimini hamallık yaparak sağlayan Turgut Boydak, misafirlerini görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Beraber açılan orucun ardından yöneticiler ailenin sıkıntılarını dinlediler ve çözüm üretecekleri sözünü verdiler. CHP geçimini zorlukla sağlayan aileye gıda yardımında da bulundu.

Ailesini hamallık yaparak geçindirdiğini söyleyen aile reisi Turgut Boydak, tüm aramalarına rağmen sosyal güvenceli bir iş bulamadığından yakındı. 4 çocuk sahibi Boydak, en büyük çocuğunun üniversiteye başlayacağını ve çocuklarının hepsini okutmak istediğini söylerken, bunun için çok çalışmak zorunda olduğunu dile getirdi.

CHP İl Başkanı Mehmet Gökdağ, Boydak ailesiyle yakından ilgilenirken, çocukların eğitim durumları hakkında bilgi aldı. Gökdağ, yaşam şartlarının gün geçtikçe zorlaştığını, Türkiye'de açlık sınırının altında yaşayan çok büyük bir kesimin olduğunu belirtti. Gökdağ, "Türkiye'yi güllük gülistanlık gösterenler, gelsinler de bu ailelerin nasıl yaşam mücadelesi verdiklerini bir görsünler. Üç çocuk yapın, beş çocuk yapın demeyle olmuyor bu işler. Senaryosu önceden yazılmış ziyaretleri bıraksınlar, yüzlerini halka dönsünler. Yurttaşlarımızın işe, aşa ihtiyacı var" şeklinde konuştu.

CHP Şahinbey İlçe Başkanı İbrahim Halil Özdemir de, Türkiye'nin bütünsel anlamda kalkınmasının CHP politikalarıyla mümkün olduğunu söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Halil Özdemir Mehmet Gökdağ Şahinbey Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title