Haberler

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Muhalefetin emekliye vadettiği rakamı karşılayamıyoruz" sözlerine yanıt

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Muhalefetin emeklilerin kafasını karıştırmak için vadettikleri rakam, ülkenin tüm yatırımları durdurulsa bile ödenmez. Tüm yatırımları durdursak bile karşılayamıyoruz" sözlerine yanıt verdi. Özel, "Uçan saraya, yüzen saraya, kışlık saraya, 300 arabalık konvoylara para var, beşli çeteye, yandaş müteahhide para var. Emekliye gelince para yok. Madem emekliye para yok. 31 Mart'ta da Tayyip Erdoğan'a oy yok." dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Ben emeklilere 7'şer bin lira seyyanen zam verelim, mağduriyeti giderelim dediğimde, 'Para yok' dedi. Uçan saraya, yüzen saraya, kışlık saraya, 300 arabalık konvoylara para var, beşli çeteye, yandaş müteahhide para var. Emekliye gelince para yok. Madem emekliye para yok, 31 Mart'ta da Tayyip Erdoğan'a oy yok" dedi.

ERDOĞAN: MUHALEFETİN VAAT ETTİĞİ RAKAMI KARŞILAYAMIYORUZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarında "Muhalefetin emeklilerin kafasını karıştırmak için vadettikleri rakam, ülkenin tüm yatırımları durdurulsa bile ödenmez. Sözü edilen artışları, ülkenin tüm yatırımlarını durdursak, eğitim veya sağlık harcamalarının tamamını buraya aktarsak bile karşılayamıyoruz" diye konuşmuştu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: 'Emekliye para yoksa, 31 Mart'ta da Tayyip Erdoğan'a oy yok'

ÖZGÜR ÖZEL'DEN ERDOĞAN'A YANIT

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Mamak'ta Mutlu Aile Sağlığı Merkezi'nin açılışına katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, burada yaptığı konuşmasında, Erdoğan'ın sözlerine yanıt verdi.

ÖZEL: EMEKLİYE GELİNCE 'PARA YOK'

Özel, "Tayyip Erdoğan, emeklinin cebinden her ay 5.5 çeyrek altını almıştır. Emekliler sandıkta hesabını soracak mısınız? Ben emeklilere 7'şer bin lira seyyanen zam verelim, mağduriyeti giderelim dediğimde, 'Para yok' dedi. Uçan saraya, yüzen saraya, kışlık saraya, 300 arabalık konvoylara para var, beşli çeteye, yandaş müteahhide para var. Emekliye gelince para yok. Madem emekliye para yok. 31 Mart'ta da Tayyip Erdoğan'a oy yok." dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (54)

Tolga Tplg:

Özgür kusura bakmada senden bir bir şey olmaz. 16 milyon emekli. Yarısı 50 yaş altı. Ve hala çalışıyorlar. Bu para bile onlara çok. 60 yaş üstüne zam verilmeli. Alt kısma zam yok.

218
540
yanıtYanıtla
Mustafa Kinali:

Tolga sen kendine zeka testi yaptir Amca tavsiyesi sana

yanıt371
yanıt103
birgörüş:

Mustafa Kınalı adam doğru söylemiş ben de emekliyim ama hala çalışıyorum. Çalışamayacak durumdakilere ek zam yapılabilir.

yanıt27
yanıt37
Salih Kandıralı:

Bir hükumetin değil de bir devletin çöküşü Tayyip Beye nasip oldu.

431
133
yanıtYanıtla
Mehmet :

Kim yaptı?

yanıt92
yanıt8
necmettin durmaz:

yükselişi demek istedin

yanıt33
yanıt171
birgörüş:

hadilen. Size kalsa İMF ye gider bir 100 sene daha Türkiye nin pini düşmanlara teslim edersiniz.

yanıt21
yanıt44
Bidüşün:

Salih kandıralı türkiyeyi de istanbul gibi yöneteceğinizi düşünüyorumda uykularım kaçıyor, Rabbim ömrünüzden alsın RTE ye versin inşallah

yanıt0
yanıt0
adem karabıyık:

Geçin bu para yok muhabbetini. Herkese varda emekliye gelince mi yok. Çocuk kandırabilirsiniz ki bu devirde çocuklarda her söylenene kanmıyorlar.

398
71
yanıtYanıtla
Tolga Tplg:

Ülkede zamanında kanun koysalardı emekli yaşı 60 olsaydı. Emin ol özgür bugün emekli maaşı 20 bindi. Ama yok öyle 20 yıl 25 yıl çalış emekli. Devlet olsam paranın yarısını geri alırım

120
317
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title