Haberler

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Fındık Fabrikasını Ziyaret Etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ordulu işçilerle yemek yedi, çay içti.

Çeşitli programlara katılmak üzere Ordu'ya gelen Kılıçdaroğlu, Altınordu ilçesinde bazı fabrikalarda işçilerle bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu, Doğuş Çay Fabrikasını ziyaret ederek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra fabrikanın yemekhanesine geçen Kılıçdaroğlu, burada işçilerle sıraya girerek yemeğini aldı. Kılıçdaroğlu, birlikte yemek yediği işçilerle bir süre sohbet etti.

Daha sonra Organize Sanayi Bölgesi Kamyon ve Tır Taşıyıcılar Kooperatifine giden Kılıçdaroğlu, çalışanların sorun ve taleplerini dinledi.

Kamyon ve tır sürücülerinin, "Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçiş paraları muazzam bir şekilde arttı" demesi üzerine Kılıçdaroğlu, bütün bu sorunları bildiklerini söyledi.

"(Ali bunu yaptı, o bunu yaptı) diye siyasi bir şey konuşmak doğru değildir." ifadesini kullanan Kılıçdaroğlu, vatandaşın bir derdi olduğunu ve bu derdin çözülmesi gerektiğini belirtti.

Kılıçdaroğlu, "Yetki verdiğiniz bir iktidar var, çözmüyor. Çözmeyince 'Kardeşim kusura bakma sana oy verdim getirdim. Sen çözmedin, şimdi ben plağı değiştiriyorum. Bakayım onlar çözecek mi, çözmeyecek mi?' Yani budur. Demokrasi de budur zaten. Yoksa birbirimizi kötüleyerek, birbirimize kızarak bunu yapmak da doğru değil." diye konuştu.

Bütün siyasi partilerin saygın olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, şu görüşlere yer verdi:

"Siyasi partilerin varlık nedeni demokrasiyi daha güçlü kılmaktır. Farklı düşüncelerle vatandaşın önüne gitmektir. Kimimiz programımızla gideriz, kimimiz planımızla gideriz, kimimiz düşüncemizle gideriz. Sonuçta vatandaştan oy isteriz, vatandaş oyunu verir. Sorun çözülüyor mu, çözülmüyor mu bakar. Çözüyorsa eyvallah tamam, sorun çözemiyorsa 'sen benim sorunumu çözmüyorsun' deyip o zaman başka partiye yönelmesi lazım. Eğer onu yapabilirsek çok iyi sonuçlar elde edilebilir. Demokrasi güçlenmiş olur."

Çalışanların, CHP Ordu Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'u çok sevdiklerini ve çalışmalarını beğendiklerini söylemesi üzerine Kılıçdaroğlu, Torun'un bu yönlerini bildikleri için görevi itibariyle kendisine hakkı teslim ettiklerini kaydetti.

Parti otobüsünden vatandaşları ve esnafı selamlayan Kılıçdaroğlu, Aysan Fabrikasında fındık işçileriyle bir araya geldi.

Kemal Kılıçdaroğlu, işçilerle sohbet ederek, birlikte çay içti.

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Doğuş Çay Altınordu Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title