Haberler

CHP Denetmenleri Seyman ve Adıgüzel Bilecik'te

CHP Parti Meclisi Üyesi Yaşar Seyman ile İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, Meclis çatısı altında çocuk hakları komisyonu kurulması gerektiğini söyledi.

CHP Parti Meclisi Üyesi Yaşar Seyman ile İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, Meclis çatısı altında çocuk hakları komisyonu kurulması gerektiğini söyledi.

Bileciği ziyaretleri sırasında CHP il başkanlığı binasında basın toplantısı düzenleyen İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, Türkiye'nin zor günlerden geçtiğini, hergün insanlık onurunun ayaklar altına alındığını, kadınların cinayetlere kurban edildiğini ve çocukların istimar edildiğini iddia ederek, Karaman'daki davanın ilk günü olduğunu hatırlattı.Adıgüzel, Kadın ve Aile'den Sorumlu Bakan Sema Ramazanoğlu'nun kurumu korumaya çalıştığını iddia ederek, Türkiye'de böyle vakaların çok olduğunu Karamanda gerçekleşen olayın sadece buzdağının görünen yüzü olduğunu ve Türkiye'de çok daha büyük sıkıntılar yaşandığını anlatmaya çalıştıklarını dile getirdi.

CHP grubu olarak, çocukların haklarını sonuna kadar savunacaklarını ifade eden Adıgüzel, CHP Kadın ve Çocuk Hakları İnceleme Komisyonu ile meclis çatısı altında çocuk hakları komisyonu kurulması gerektiğini diğer partilere anlatacaklarını ve daha sonra meclis başkanına sunup bütün partilerden destek isteyeceklerini açıkladı.

Adıgüzel sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz terör araştırılsın diyoruz. Çocuklar istimar edildi deniyor. Hepimizin en değerli varlığı geleceğimiz, çocukların başına gelenlerin bile araştırılmasına karşı çıktılar. Ülkemiz yangın yeri 7 Haziran sonrasında hergün şehit haberleri geliyor. 400'den fazla şehidimiz var, binden fazla sivil öldü, Karman'da 45 çocuk istismara uğradı diyoruz. Bunlar her biri bir can, ülkemizin bir değeri. Lütfen her oy verdiğinizde şehitleri düşünün."

Parti Meclisi Üyesi Yaşar Seyman da, CHP'de kadın ve genç sorunu bulunmadığına dikkat çekerek, iyi örgütlemenin gerektiğini belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Onursal Adıgüzel Yaşar Seyman Karaman Türkiye Politika Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

title