Haberler

CHP Buca'dan Kılıç'a tam kadro ziyaret

Güncelleme:

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Buca İlçe Başkanı Hacer Taş Gültepe ve yönetimi tam kadro Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç'ı ziyaret ederek ilçede hayata geçirilen projeler hakkında sohbet etti.

Başkan Erhan Kılıç, ilçe örgütü ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu dile getirerek "Bucamızın geleceği için gerçekleştirdiğimiz çalışmalar açısından motive edici bir toplantı" dedi.

Buca'ya hizmeti en büyük öncelik gören icraat birimlerinin faaliyetlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri ve bilimsel çalışmalarıyla da dikkat çeken Buca Belediyesi'nin sürmekte olan ve yeni planladığı projeler, önemli bir buluşmada masaya yatırıldı. CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş Gültepe, ilçe yöneticilerinin tamamı ile Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç'ı makamında ziyaret ederek yerel yönetimler üzerine sohbet gerçekleştirdi.

Toplantıya ev sahipliği yapan Başkan Kılıç, "İlçe örgütümüz ile bir araya gelmekten mutluyuz. Bucamızın geleceği için gerçekleştirdiğimiz çalışmalar açısından motive edici bir toplantı. Bizim kültürümüzde yapıcı öneriler, ortak akılla ilerlemek ve güzel için daima emek harcamak var. Biz de çalışmalarımızı anlatmaktan büyük keyif aldık. Önerileri de dikkatle not aldık. Sosyal demokrat belediyeciliği genelde de iktidara taşımak için üzerimize düşen sorumlulukları bir kez daha gördük" diye konuştu.

EMEKÇİLERE TEŞEKKÜR

CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş Gültepe ise, "Başkanımızın anlattığı projeleri, bugüne kadar alınan yolu, gelecek planlarını dinleme fırsatı bulduk. Engellilerden kadınlara ve eğitim olanaklarına ulaşamayan genç dehalara kadar toplumun tüm kesimleri için hayata geçirilen projeleri dinlemek ayrıca gurur vericiydi. Partimiz, yerel yönetimlerdeki misyonunu 'derman belediyeciliği' olarak belirlerken ne kadar haklı bir tespit yapmış onu gördük. Bu vesileyle Buca'ya hizmet aşkında tek bir yürek olan belediye emekçilerimiz de başta olmak üzere teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Erhan Kılıç Hisarcık Buca Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title