Haberler

Çetkoder, 29 Ekim'de 29 Bin Fidanı Toprakla Buluşturacak

ÇEVRE ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Başkanı Mustafa Göktaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle 29 ilde ağaç dikimi yapacaklarını açıkladı.

ÇEVRE ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Başkanı Mustafa Göktaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle 29 ilde ağaç dikimi yapacaklarını açıkladı.

29 ilde 500 meşe palamudu 500 de çam fidesi olmak üzere biner fidanı toprakla buluşturacaklarını belirten Göktaş, dikimleri şehitlerin anısına yapacaklarını söyledi. Göktaş şöyle konuştu:

"Ülkemiz doğusu, batısı, güneyi, kuzeyi ile bir bütündür ve üzerinde yaşayan herkes kardeştir. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, devletimizin birliği ve parçalanmazlığı tek devlet oluşu, bayrağımızın ay yıldızlı hilalli bayrak oluşu ve ilelebet yaşaması için, tüm şehitlerimizin anısına ve günün anlam ve önemine binaen bir çevreci kuruluş olarak belirlemiş olduğumuz 29 ilimizde biner ağaç fidesi olmak üzere 29 bin ağacı toprakla buluşturacağız. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin, şehitlerimizin ve atalarımızın ruhları şad olsun."

- Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Göktaş 29 Ekim Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

#128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
title