Haberler

Çetin: "Babamın Oğlu Olsa Gözünün Yaşına Bakmam"

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yeşil alanda sürekli haksız büyüme yaparak, halkın kullanım alanını gasp eden kaçak yapıya geçit vermedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yeşil alanda sürekli haksız büyüme yaparak, halkın kullanım alanını gasp eden kaçak yapıya geçit vermedi. Başkan Soner Çetin, "Yeşil alanı gasp etmeye kalkan babamın oğlu olsa, buna geçit vermem" dedi.

Geçtiğimiz dönem belediyeden kiralanan 90 metrekarelik büfenin kullanım alanının sürekli artış göstermesi ve tüm uyarılara rağmen eski haline getirilmemesi üzerine, Ercan Çetin Doğal Park 1 Parkı'ndaki kaçak yapı, belediyenin iş makineleri ile yıkıma gelen belediye çalışanlarına, ruhsatsız silah doğrultup, sağa sola kurşun yağdıran büfe işletmecisi polis tarafından gözaltına alındı.

Bunun üzerine açıklamada bulunan Başkan Soner Çetin, "Kamuya, halka ait parkların işgaline kesinlikle izin vermeyeceğiz. Bu konuda kendini çete-mafya zannedenlere de, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da taviz vermeyeceğiz. Canımıza da mal olsa, halka ait yerlerin gaspına göz yummayacağız. Bırakın silah sıkmayı, tankla topla üzerimize gelseler, yine inandıklarımızdan asla ödün vermeyiz. Babamın oğlu da olsa, kamu mallarını işgal edenlerin gözünün yaşına bakmam" diye konuştu.

Kaçak yapı yıkıldı, yeşillendirme çalışması başladı

Başkan Soner Çetin, göreve geldiğinden bu yana 'Daha Yeşil Çukurova' sloganı ile projeler ürettiklerini söyleyerek, "Kişi başına düşen yeşil alan miktarını sürekli artıyoruz, yeşil alanlarımızın ve parklarımızın, ticari faaliyetler veya kişisel çıkarlar için kullanılmasına asla izin vermeyiz" ifadesini kullandı.

Yıkım çalışmalarını tamamlayan belediye ekipleri alandan çıkar çıkmaz, Başkan Soner Çetin'in talimatıyla, parka ait alanın çiçek ve ekimi ve çimlendirme çalışmaları da başladı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Soner Çetin Ercan Çetin Çukurova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title