Haberler

Çerkezköy'de Yatırımlar Değerlendirildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy ilçesinde yatırım ve projelerin görüşüldüğü değerlendirme toplantısına katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy ilçesinde yatırım ve projelerin görüşüldüğü değerlendirme toplantısına katıldı.

Çerkezköy Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıya Başkan Albayrak'ın yanı sıra, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıoğlu, Zeki Gürcün, Fatih Ünsal, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, şube müdürleri ve Çerkezköy Belediyesi yetkilileri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, toplantının hayırlı olmasını temenni etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak ise, "Düzenlenen bu çalıştaylarla her iki belediye arasında çalışmaların daha verimli bir şekilde sürdürülmesi amaçlanmaktadır. Her daire başkanımız bulunduğumuz ilçedeki çalışmaları ile ilgili detaylı bilgiler vermektedir. Görüş ve önerilerin değerlendirildiği toplantılarımızın ilçedeki çalışmaların gidişatı için çok önemli olduğunu düşünüyorum" dedi.

İlçede yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler veren TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, "Şu ana kadar tamamlanan 8 projemiz oldu. Bu çalışmalar ilçede dere ıslah çalışmaları, Çerkezköy Hükümet Caddesi içme suyu hattı, Kızılpınar'da yağmur suyu hattı, çeşitli mahallelerimizde açtığımız sondaj kuyuları, depo ve terfi merkezlerinin bakım onarım çalışmalarını kapsamaktadır. Devam eden dört çalışmamız bulunmaktadır. En önemsediğimiz projelerden biri Çerkezköy ilçesi kanalizasyon ve kolektör hattı inşaatı çalışmasıdır. Çalışmalarımız ilçe belediyelerimizle koordineli bir şekilde devam etmektedir. Terfi merkezimiz önemli ölçüde tamamlandı. İl genelinde sürdürülen bir muhtelif içme suyu ve yağmur suyu çalışmamız var. Çalışmalar kapsamında Çerkezköy ilçemizde 3 bin 500 metre kanalizasyon hattı, 2 bin 800 metre içme suyu yenilemesi yapıldı. Talep oldukça çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca Tekirdağ ili genelinde içme suyu depolarını dezenfekte ediyoruz. Çerkezköy ilçemizde de bu çalışmalar yapılarak vatandaşlarımıza daha temiz su ulaştırma hizmeti sağlanmış oldu. İmkanlar dahilinde belediyemizin taleplerine yardımcı olmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mevlüt Albayrak Kadir Albayrak Çerkezköy Tekirdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Ayhan Gider kimdir? Milletvekili Ayhan Gider kaç yaşında ve nereli? SON DAKİKA: Deprem mi oldu? Ege'de deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title