Haberler

Çaykur Rizespor ve Beşiktaş Yöneticileri Kahvaltıda Buluştu

Dağsu Mahallesi'ndeki bir restoranda gerçekleştirilen kahvaltıya Kavalcı'nın yanı sıra Çaykur Rizespor Başkan Vekili Halim Mete, Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah ile Beşiktaş muhabirleri ve diğer gazeteciler katıldı.

Dağsu Mahallesi'ndeki bir restoranda gerçekleştirilen kahvaltıya Kavalcı'nın yanı sıra Çaykur Rizespor Başkan Vekili Halim Mete, Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah ile Beşiktaş muhabirleri ve diğer gazeteciler katıldı. Kahvaltının ardından açıklama yapan Çaykur Rizespor Kulübü Başkan Vekili Halim Mete, Beşiktaşlı dostları Rize'de ağırladıkları için mutlu olduklarını belitti Ancak maçtaki ağırlama farklı olabilir dedi.

KAVALCI ŞAMPİYONLUK İPİNİ GÖĞÜSLEYEN TARAF BİZ OLACAĞIZ

Beşiktaş yöneticisi Ahmet Kavalcı ise şampiyonluğa giden bir ekip olduklarını belirterek Çaykur Rizesor maçını kazanarak yollarına devam etmek istediklerini söyledi. Kavalcı. Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı ile ilgili bir soruya da, Beşiktaş'ın her zaman şampiyonluk şansı vardır. Daha 10 maç ve dışarıda 30 puan var. Olmaz diye bir şey yok. Buna camia olarak inanmışız. İnşallah sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyecek olan taraf biz olacağız yanıtını verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Kavalcı Halim Mete Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title