Haberler

"Çatalca İçin El Birliği ile Çalışıyoruz"

Güncelleme:

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara önceki gün makamında Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca'yı ağırladı.

Yapılan ziyaret yaklaşık bir saat sürerken, Başkan Cem Kara milletvekili Tülay Kaynarca'ya Çatalca'da yapılması düşünülen projelerini aktardı.

Geçtiğimiz gün okulların açılması ve ilköğretim haftası ile ilgili törenlere katılan milletvekili Tülay Kaynarca, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'yı da makamında ziyaret etti. Yaklaşık bir saat süren görüşmede Çatalca'nın sorunları masaya yatırıldı ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Çatalca'nın menfaatleri için çalışıldığını sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Belediye Meclisi'nde 10 CHP'li, 5 de Ak Partili meclis üyesinin bulunduğunu dile getirerek, "Mecliste bütün üyelerimiz sadece Çatalca'nın menfaatleri için çalışmaktadırlar. Ayrıca huzurlu ve güvenli ilçemizdeki bu tablo meclisimize de yansımaktadır. Her meclis üyemiz bir diğerini her türlü sorun ve sıkıntı için arayabilir ve fikirlerini tartışabilirler.

Bizler Çatalca için el birliği ile çalışıyoruz" dedi. Daha sonra 29 Ekim'de temeli atılacak olan Türkiye'nin ilk biyomedikal sağlık meslek lisesi hakkında da bilgi veren Başkan Cem Kara, milletvekili Tülay Kaynarca'yı temel atma törenine davet etti. Sosyal bir proje olan ve Çatalca Belediyesi tarafından hazırlanıp TOKİ'ye teslim edilen gecekondu dönüşüm projesinden de bahseden Başkan Cem Kara, Çatalca ve Çatalca insanı için destek istedi. Yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından vekil Kaynarca ve beraberindekiler ile Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tülay Kaynarca Ak Parti Cem Kara Çatalca Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title