Haberler

Çarptığı kediyi telef eden sürücüyü uyarmak için otomobilin peşinden koştu

Güncelleme:

Adana'da bir kişinin, çarptığı kediyi telef eden sürücüyü uyarmak amacıyla otomobilin peşinden koşması güvenlik kamerasına yansıdı.

Adana'da bir kişinin, çarptığı kediyi telef eden sürücüyü uyarmak amacıyla otomobilin peşinden koşması güvenlik kamerasına yansıdı.

Merkez Seyhan ilçesi Sümer Mahallesi İbo Osman Caddesi'nde bir sokak kedisi, trafikte duran araçların arasından yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada, ters şeritten ilerleyen otomobilin çarpması sonucu telef oldu.

Aracın kediye çarpması bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Kazaya şahit olan Erdem Kaya'nın (34) kediye çarpan sürücüyü uyarmak için aracın peşinden koşması ve daha sonra dönüp telef olan kediyi yerden kaldırması da görüntülerde yer alıyor.

Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı

Erdem Kaya, gazetecilere, simit almak için pastaneye gittiğini, iş yerindeki müşterinin dışarı çıkmasını beklediği sırada araç sürücüsünün şerit değiştirme yasağının olduğu yolda kuralı ihlal ederek, yolun karşısına geçmeye çalışan kediye çarptığını söyledi.

Aracın peşinden yaklaşık 600 metre koştuğunu aktaran Kaya, şöyle devam etti:

"Kediye çarpan aracın trafik ışıklarında beklediğini fark ettim. Sürücüye, kediyi ezdiğini belirterek hayvanı olay yerinden kaldırmasını istedim. Sürücü de bana kediye kendisinin çarpmadığını söyledi. Ben de kendisine olay yerinde güvenlik kamerasının olduğunu ve hakkında şikayette bulunacağımı ilettim. Sürücünün böyle yapmaması gerekirdi. Kediyi benim yerime kendisi olay yerinden kaldırıp gömmüş olsaydı günahının bedelini biraz olsun ödemiş olmaz mıydı?"

Kaya'nın durumu bildirmesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri araştırma başlattı.

Ekipler, görgü tanığı Kaya'nın bilgisine başvurduktan sonra araç sürücüsünün belirlenmesi için bölgedeki güvenlik kameralarının görüntülerini de incelemeye aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Sümer Mahallesi Erdem Kaya Seyhan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title