Haberler

Erdoğan'ın posterinin tartışma yarattığı tarihi surlara şimdi de Kılıçdaroğlu afişi asıldı

Güncelleme:

İstanbul'da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterinin asıldığı tarihi surlara Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun posteri de asıldı. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Mütekabiliyet deniyor buna. Devleti yönetenler yasak olduğunu bile bile o posteri uyarmamıza rağmen indiremiyorlarsa eğer biz de asarız dedik ve astık. Hodri meydan!" dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, birkaç gün önce İstanbul'daki tarihi surlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterinin asıldığını açıkladı. Hazineye ait olan surlara Erdoğan'ın posterinin asılmasının yasak olduğunu söyleyen Kaftancıoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda tepki gösterdi.

"FİLMİN SONUNU HEPİMİZ BİLİYORUZ"

Kaftancıoğlu, "Kanun tanımıyorlar, biliyoruz. Biz yine de teşhir edelim ve görevlileri görevlerini yapmaya davet edelim. Görevlerini yapmayan partizan kamu görevlilerine 14 Mayıs'tan sonra denk gelmeyeceksiniz nasıl olsa! Hazineye ait olan İstanbul Surlarına yasaya göre bunların açılması yasak! Elbette itirazlarımızı yapıyoruz, yapacağız. Yasaya uygun davranmazlarsa eğer ne yapacağımızı da biliyoruz! 31 Mart öncesinde de bu filmleri çok izlemiştik. Filmin sonunu hepimiz biliyoruz." dedi.

Canan Kaftancıoğlu: Yasak Olduğunu Bile Bile Erdoğan Posterini Devlet İndirmiyorsa Biz de Asarız Dedik ve Astık

TARİHİ SURLARA KILIÇDAROĞLU'NUN DA POSTERİ ASILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın posterlerinin indirilmemesinin ardından CHP harekete geçti. Tarihi surlara Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da posteri asıldI.

"MÜTEKABİLİYET DENİYOR BUNA"

Yeni bir paylaşım yapan Canan Kaftancıoğlu, "Bence de hımmm! Mütekabiliyet deniyor buna.. Devleti yönetenler yasak olduğunu bile bile o posteri uyarmamıza rağmen indiremiyorlarsa eğer (yasa indirmeyi emrediyor) biz de asarız dedik ve astık. (Birini indiremediler şimdi görevlerini yaparlar ve tamamını indirirler belki) ya da kendileri bilir. Hodri meydan!" ifadelerini kullandı.

Canan Kaftancıoğlu: Yasak Olduğunu Bile Bile Erdoğan Posterini Devlet İndirmiyorsa Biz de Asarız Dedik ve Astık

Kaynak: ANKA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Canan Kaftancıoğlu Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title