Haberler

Çanakkale Boğazı'nda Dümen Arızası Yapan Gemi Karanlık Liman'a Demir Attı

Güncelleme:

Yalova'dan Yunanistan'a gitmekte olan Saint Vincent ve Grenadinler bayraklı 'RISE1905' isimli genel kargo gemisi, Çanakkale Boğazı'nda dümen arızası yaparak römorkör eşliğinde Karanlık Liman Demir Sahası'na demir attı.

ÇANAKKALE Boğazı'nda dümen arızası yapan Saint Vincent ve Grenadinler bayraklı 'RISE1905' isimli genel kargo gemisi, römorkör eşliğinde Karanlık Liman Demir Sahası'na demir attı.

Yalova'dan Yunanistan'a gitmekte olan 81 metre uzunluğundaki Saint Vincent ve Grenadinler bayraklı 'RISE1905' isimli genel kargo gemisi, öğle saatlerinde Çanakkale Boğazı Nara Burnu önlerinde dümen arızası yaptı. Sürüklenen geminin kaptanı, durumu telsizle Çanakkale Boğazı Gemi Trafik Hizmetleri Merkezi Müdürlüğü'ne bildirdi. Bunun üzerine bölgeye Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne ait 'Kurtarma-3', 'Kurtarma-15' römorkörleri ve Kıyı Emniyeti-9 botu, sevk edildi. Diğer gemi kaptanları da arıza hakkında bilgilendirildi. Römorkör eşliğinde Karanlık Liman Demir Sahası'na götürülen gemi, alanda demir attı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Boğazı Yunanistan Çanakkale Yalova Denizcilik Ulaşım Trafik Kaza Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title