Haberler

Buzağıları kireçli çukura doldurup hepsini tek tek böyle öldürdüler

Güncelleme:

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü kısa sürede gündem oldu. Bahsi geçen görüntüde bir kamyondan indirilen buzağıların elinde silah olan bir kişi tarafından tek tek vurularak öldürüldüğü anlar yer alıyor.

Microsoft'un kurucusu Bill Gates'in küresel ısınmadaki payları nedeniyle ineklerin çıkardığı gazların dünyanın en önemli sorunlarından biri olduğunu söylemesinden sonra sosyal medyada paylaşılan bir görüntü gündem oldu.

ÇUKURA ATIP TEK TEK VURDULAR

Bahsi geçen görüntüde yeni doğmuş buzağıların kireçlenen bir çukurda vurularak tek tek öldürüldüğü anlar yer alıyor. Elinde silah olan bir kişinin soğukkanlılıkla vurduğu buzağılar, atıldıkları çukurda çırpına çırpına can verdi.

"İÇİM ACIDI, BU NE VAHŞET"

Nerede çekildiği bilinmeyen ve kısa sürede gündem olan görüntünün altına "Allah sizi kahru perişan etsin", "Merhametsizler", "Bunu izleyip hiç bir şey yapamamak çok acı", "Allah gazabı üzerinize olsun inşallah", "İnşallah bu yanlıştan dönülür", "İnsanoğlu doğada sadece kendi yaşam hakkı olduğunu sanıyor", "İçim acıdı, ne bu vahşet" şeklinde yorumlar yapıldı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (26)

Serkan Kaplan:

bu hadiseyi kurban ibadeti ile karşılaştıran kıt akıllı vatandaş; milleti tahrik etme, provakasyon yapma. Kesmiyorsan kesme islamın hükümlerine de dil uzatma.

248
14
yanıtYanıtla
Kasarcı:

Biri bu küreselcilere dur demeli yok mu bir baba yiğit

197
9
yanıtYanıtla
Yasin çetin:

Yok malesef onlara karşı gelen İmran khan neler çekti.Pandemide nasıl hizmet ettiler insanları öldürdüler para ile satın alınamayan insan mı kaldı dünyada

yanıt3
yanıt0
Erol Birol :

eee bosu bosuna % 52 almıyor

21
179
yanıtYanıtla
mahmut:

olay hangi ülkede ?

yanıt21
yanıt0
murat uslu:

LÂNETLER OLSUN ELLERİNİZ DİLLERİNİZ SOYUNUZ SOPUNUz KURUSUN ZALİMLER BU ZALİMLİGİ DUR DEYİN

154
4
yanıtYanıtla
Habip Öztürk:

Bunlara kendilerine dost insanlığa ve canlılara düşman!!!

153
4
yanıtYanıtla
ŞAŞKIN:

Kendilerine de düşmanlar cehennemi tercih etmelerinden anlaşılmıyor mu?

yanıt45
yanıt0
İrfan Karlıdağ:

Hükümütemiz buna da atlar pandemi de ki gibi. Hemen büyük başların öldürülmesine dair Bi yasa çıkarır. Ne de olsa batıya şirin görünmeleri lazım

28
123
yanıtYanıtla
Bahaddin Yolcu:

Senin kafan çok karışmış. 2027 ye kadar bişey yazma bence)))

yanıt43
yanıt11
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title