Haberler

Meclis'te yine kavga çıktı! Yumruklar havada uçuştu, Bakan Soylu'yu vekiller zor tuttu

Güncelleme:

Sabah saatlerinde TBMM'de yaşanan arbedenin ardından Meclis'in son oturumunda yeni bir kavga daha çıktı. Bütçe görüşmelerinde CHP'li Özgür Özel'in Bakan Soylu'ya yönelik,"Şizoid bir sanrıya kapılmış klinik bir vaka var karşımızda" ifadelerini kullanmasının ardından vekiller arasında yumruklu kavga yaşandı. Bakan Soylu da yerinden kalkarak Özel'in üzerine yürüdü.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı'nın bütçelerinin görüşüldüğü TBMM'de, sabah saatlerindeki kavgadan sonra yeni bir tartışma yaşandı. İçişleri Bakanlığı bütçe görüşmelerinin yapıldığı oturumda, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in sözleri olay yarattı.

ÖZEL'İN SÖZLERİ FİTİLİ ATEŞLEDİ

CHP'li Özgür Özel, İçişleri Bakanlığı'nın 2022 bütçesinin görüşülmesi esnasında Bakan Soylu'ya yönelik, "Şizoid bir sanrıya kapılmış klinik bir vaka var karşımızda. Kahraman Mehmetçik'i ayakta alkışlar mısın' deyip kendi ayakta alkışlanıyormuş çakallığını yapana alet olmayın" ifadelerini kullanması yeni kavganın fitilini ateşledi.

Meclis'te yine kavga çıktı! Yumruklar havada uçuştu, Bakan Soylu'yu vekiller zor tuttu

YUMRUKLAR HAVADA UÇUŞTU

Bu sözlerin ardından Bakan Soylu da locadan çıkarak Özgür Özel'in üzerine yürüdü. O sırada kürsüye yaklaşan AK Partili Alpay Özalan, Özel'in hamle yaptı. Etrafı sarılan Özalan, o esnada CHP'li bir isme yumruk attı. Daha sonra Özel'in korumaya çalışan CHP'li vekillerle AK Partili vekiller arasında yumruklaşmalarda yaşandı.

Meclis'te yine kavga çıktı! Yumruklar havada uçuştu, Bakan Soylu'yu vekiller zor tuttu

SABAH DA KAVGA ÇIKMIŞTI

Sabah saatlerindeki oturumda ise CHP'li Erkan Aydın, kürsüde fotoğrafını göstererek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik "Sezgin Baran Korkmaz'ın uçağına bindin" dedi.

BAKAN SOYLU "SAHTEKAR" DİYEREK TEPKİ GÖSTERDİ

Aydın'ın sözlerinin ardından Bakan Soylu'nun "Sahtekar" demesi üzerine gerginlik arttı. Bunun üzerine Erkan Aydın "Aynen iade ediyorum" karşılığını verdi.

TARTIŞMA YUMRUKLU KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Daha sonra CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve Süleyman Soylu arasında sözlü sataşma yaşandı. Tansiyon yükselten tartışma yumruklu kavgaya dönüştü.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Süleyman Soylu Alpay Özalan Haberler

500

Yorumlar (3)

Ogün Giray:

bazı gerçekler acı olunca reçetesi ağır oluyor güzel ülkemizde ne yazikki

91
22
yanıtYanıtla
Serdar BAŞTAŞ:

Soylu her zamanki Soylu, Alpay her zamanki Alpay, söz bulamadıkları yerde yumruk atıp susturma manevraları.

39
12
yanıtYanıtla
ERKAN :

niye bu kadar celallendin sayın bakanım. eğer o uçağa binmediysen binmedim desenize. Sanırım diyecek lafınız yok

19
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title