Haberler

Bursa'da Uyuşturucu Satıcılarına Gece Yarısı Baskını

Bursa'da Emniyet Müdürlüğü'nün narkotik köpeği 'Alfa'nın da kullanıldığı uyuşturucu satıcılarına yönelik gece yarısı operasyonu düzenlendi.

Bursa'da Emniyet Müdürlüğü'nün narkotik köpeği 'Alfa'nın da kullanıldığı uyuşturucu satıcılarına yönelik gece yarısı operasyonu düzenlendi.

Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu satıcılarının bulunduğu değerlendirilen Merkez Yıldırım ilçesi Meydancık Mahallesi'ne gece yarısı operasyonu düzenlendi. Geçen Haziran ayında piyasa değeri 300 bin euro olan 30 kilo eroini bulan narkotik köpeği Alfa'nın da kullanıldığı aramalarda 80 polis görev aldı. Ekipler satıcıların uyuşturucuları gömdüğü düşünülen toprak alanlar ile kullanılmayan binaları didik didik aradı.

İki saat süren aramalar esnasında 53 araç durdurulup arama yapıldı. 95 kişinin kimlik sorgulaması yapılırken 1 ruhsatsız silah ve silaha ait dolu fişek, 6 paket metamfetamin maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu kullandığı tespit edilen 5 kişi ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Yetkililer halkın yoğun şikayetleri nedeniyle uyuşturucu satıcıları ve alıcılarına yönelik her gün denetleme yapılacağını söyledi.

Polisin operasyonlarında önemli yer alan Belçika kurdu cinsi 5 yaşındaki  'Alfa' operasyon sonunda bakıcısı Necmettin Ülker tarafından oyun oynatılarak ödüllendirildi. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Meydancık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title