Haberler

Bursa'da Gölde Kaybolan Balıkçı Sahil Güvenlik ve Dalgıçlar Ile Aranıyor

Bursa'da gölde kaybolan balıkçı sahil güvenlik ve dalgıçlar ile aranıyorBURSA'nın Karacabey ilçesi Eskikaraağaç Köyü, Uluabat Gölü'ne balık avlamaya çıkan ve daha sonra suya düştüğü tahmin edilen kalp hastası 78 yaşındaki İhsan Şen, Sahil Güvenlik, Deniz polisi ve arama-kurtarma ekipleri...

Bursa'da gölde kaybolan balıkçı sahil güvenlik ve dalgıçlar ile aranıyor

BURSA'nın Karacabey ilçesi Eskikaraağaç Köyü, Uluabat Gölü'ne balık avlamaya çıkan ve daha sonra suya düştüğü tahmin edilen kalp hastası 78 yaşındaki İhsan Şen, Sahil Güvenlik, Deniz polisi ve arama-kurtarma ekipleri tarafından 2 gündür aranıyor. Arama çalışmalarına köylülerde kendi kayıkları ile destek verirken, Şen'in yakınları ise göl kıyısında oturarak, gelebilecek güzel bir haberi bekliyor.

Bursa'nın Karacabey ilçesi Eskikarağaç Köyü Uluabat Gölü'ne, dün sabah saatlerine avlanmak için kayıkla suya açılan İhsan Şen, öğle saatlerine kadar geri dönmedi. Şen'in yakınları, meraklanarak durumu köy muhtarı ile jandarma ekiplerine haber verdi. Köy sakinleri ise kendi kayıkları ile göle açılarak İhsan Şen'i aramaya başladı. Şen'in kayığı, göle açıldığı noktadan 3 kilometre uzaklıkta ve çalışır vaziyette bulundu. Daha sonra bölgeye Sahil Güvenlik, Mudanya ve Yalova Deniz Polisi, Jandarma Arama Kurtarma ile Nilüfer Arama Kurtarma Ekipleri sevk edildi.

BALIK ADAM VE DALGIÇLAR SUDA ARAMA YAPIYOR

Uluabat Gölü'ne gelen kurtarma ekipleri, hem karadan hem de sudan arama yapıyor. Sahil Güvenlik ve Deniz polisi, Uluabat Gölü'ne bot ile açılarak tarama yaptı. Ayrıca balık adamlarda suya girerek 2 kilometrelik alanda arama yaptı. Nilüfer Arama Kurtarma Ekipleri ise aramalarını karadan gerçekleştirdi.

EN ACI BEKLEYİŞ

Geçimini balıkçılıktan sağladığı öğrenilen ve 3 çocuğu bulunan İhsan Şen'in yakınları ise göl kıyısına akın etti. Şen'in ailesi göz yaşlarına hakim olamazken, yakınları aileyi teselli etmeye çalıştı. Şen'in ailesi, kurtarma ekiplerinden gelecek olabilen iyi haberi bekliyor. 24 saattir devam eden arama ve kurtarma çalışmalarına köy sakinleri de kendi kayıkları ile destek veriyor.

GÖRÜNTÜ BİLGİSİ: 0811balikciyiaramakurtarma

SÜRE: 02,51 saniye Bursa klasörüne geçildi

BOYUT: 92 MB

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Uluabat Gölü Karacabey İhsan Şen Politika Güncel Haberler

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden 'Neden' sorusuna 'Sadece Allah rızası için' yanıtı

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden "Neden" sorusuna "Sadece Allah rızası için" yanıtı

Kızıldeniz'de tansiyon yüksek! Husiler, biri ABD'ye ait 3 gemiyi füzelerle yerle bir etti

Kızıldeniz'de tansiyon yüksek! Husiler, biri ABD'ye ait 3 gemiyi füzelerle yerle bir etti

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title