Haberler

Kan donduran olay! Önce engelli oğlunun boğazını kesip katletti, sonra kendi canına kıydı

Güncelleme:

Bursa'da bir anne, fiziksel engelli oğlunun boğazını kestikten sonra aynı jiletle kendi boğazını kesti. Anne ve oğul hayatlarını kaybederken olayın ardından soruşturma başlatıldı.

Bursa'da meydana gelen korkunç olayda 53 yaşındaki anne Ümran Özmen, 31 yaşındaki fiziksel engelli oğlu Yusuf Hakan Özmen'i boğazını jiletle keserek öldürdükten sonra, aynı jiletle kendi boğazını keserek intihar etti. Ekipler şimdi olayın nedenini araştırıyor.

EVE GELEN BABA KORKUNÇ MANZARAYLA KARŞILAŞTI

Olay, dün saat 18.00 sıralarında, Yıldırım ilçesi Yiğitler Mahallesi E233 Sokak'ta meydana geldi. Akşam saatlerinde evine gelen Ahmet Özmen, eşi Ümran ile fiziksel engelli oğlu Yusuf Hakan Özmen'i banyoda kanlar içinde yatarken buldu. Baba Ahmet Özmen'in ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Kan donduran olay! Engelli oğlunun boğazını keserek katleden anne canına kıydı

ÖNCE ENGELLİ OĞLUNUN SONRA KENDİSİNİN BOĞAZINI KESTİ

Sağlık ekipleri olay yerindeki kontrollerinde boynunda kesik bulunan Yusuf Hakan Özmen'in hayatını kaybettiğini belirlerken, ilk müdahalesi yapılan anne Ümran Özmen, Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesinde anne Ümran Özmen'in oğlu Yusuf Hakan'ı boğazını jiletle kestiği ardından da aynı jiletle kendi boğazını keserek intihara teşebbüs ettiği belirlendi.

Kan donduran olay! Engelli oğlunun boğazını keserek katleden anne canına kıydı

ANNE HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Yapılan incelemenin ardından Yusuf Hakan Özmen'in cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Tedavi altına alınan Ümran Özmen, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen, olaydan 5 saat sonra kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Anne ve oğlunun hayatını kaybettiği olayın ardından baba Ahmet Özmen gözyaşı döktü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bursa Aile İçi Şiddet 3.Sayfa Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (20)

Burak Tunç:

Allah rahmet eylesin. Hiç bir dert tasa intihara sebep olmamalı. Şu düşünce çok acı ve her zaman duyuyorum. Engelli çocuk ebeveynleri kendilerine bir şey olunca çocuğa kimse bakmayacağını ve ortada kalacağını düşünüyor. Kınamak haddime değil.

217
6
yanıtYanıtla
Mia Ay:

O zaman devlet böyle insanlar için proje üretsin onlarda korkmasın gözleri arkada kalmasın yakınları için endişelenmesin

yanıt131
yanıt12
Mia Ay:

Devlet böyle insanlara sahip çıksın insanlar zor durumda yoksulluk bunların kaynağı

151
27
yanıtYanıtla
Murat Celik:

kaynağı yoksulluk değil Bilgisizlik insanların inançları zayıf önce insanımıza dini eğitim verilmesi gerekiyor intihar eden insan cehennemliktir

yanıt50
yanıt109
Karadeniz:

iman eksikliği, ahlak kültürür eksikliği, dini bigi eksikliği, yoksulluk sorunu bunlardan çok daha sonra geliyor

yanıt22
yanıt16
Cafer Dağ:

Zenginler intihar etmiyor mu? Hem de daha çok. Maddeyi hayatın temeline koyan herkes intihar edebilir.inancın zayıf olması ile alakalı. Allah intiharı düşünen kimseye fırsat vermesin.

yanıt0
yanıt0
ARSLANOĞLU Hakan:

Ülkemizde insanlık iyice ölmüş durumda. Türkiye'nin başı sağolsun.

89
1
yanıtYanıtla
Hikmet Bal:

yoksulluk insana herşey yaptırıyor Allah yardım etsin

83
4
yanıtYanıtla
Murat Celik:

kimse yoksulluktan Ölmez kimi kandırıyorsun sen

yanıt20
yanıt62
Karadeniz:

tutturmuşlar yoksulluk diye. asil yoksulluk iman eksikliği, din bilgisi eksikliği millet o yüzden intihar ediyor

yanıt28
yanıt41
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title