Haberler

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Öğrencilere Ücretsiz Hayvanat Bahçesi Girişi Sağlıyor

Güncelleme:

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemini tamamlayan öğrenciler için sömestir tatili boyunca hayvanat bahçesine ücretsiz giriş imkanı sunuyor. İlk, orta ve lise öğrencileri karnelerini getirerek Bursa Hayvanat Bahçesi'ni ücretsiz gezebilecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemini tamamlayıp sömestir tatiline giren tüm öğrenciler için hayvanat bahçesine ücretsiz giriş uygulaması başlattı.

Belediyeden yapılan açıklamada, karnesini getiren tüm ilk, orta ve lise öğrencilerinin yarıyıl tatili boyunca Bursa Hayvanat Bahçesi'ni ücretsiz gezebileceği duyuruldu.

Hayvanat Bahçesinin yaklaşık 206 bin metrekare alanda 138 türden 1000'i aşkın hayvana ev sahipliği yaptığı ve yılda 1 milyondan fazla ziyaretçiyi ağırladığı belirtilen açıklamada, "Büyükşehir Belediyesinin karne hediyesi olarak hayata geçirdiği uygulama kapsamında karnesi ile tüm çocuklar, hayvanat bahçesini ücretsiz gezebilecek." ifadesi kullanıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Bursa Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi Bursa Eğitim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title