Haberler

Burdur Vali Kürklü, Aday Öğretmenlerle Buluştu

Vali Kürklü, aday öğretmenlerle buluştu *- MİLLİ Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl ilk kez uygulanan 'Aday Öğretmenleri Yetiştirme Programı' kapsamında Burdur'daki 106 aday öğretmen, tanışma toplantısında bir araya geldi.

Vali Kürklü, aday öğretmenlerle buluştu

*- MİLLİ Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl ilk kez uygulanan 'Aday Öğretmenleri Yetiştirme Programı' kapsamında Burdur'daki 106 aday öğretmen, tanışma toplantısında bir araya geldi.

Ercan Akın Fen Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen tanışma toplantısına Vali Hasan Kürklü, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Hüseyin Çetinkaya ve Süleyman Çakıcı ile şube müdürleri, öğretmenler ve aday öğretmenler katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, şubat ayında ataması yapılan 106 öğretmene, adaylık sürecinde yeni bir program uygulanacağını söyledi. Bayram, "Türkiye'nin tamamında aynı anda uygulanacak bir program. Adaylık sürecinizin rahat geçmesi için tüm hazırlıklar tamamlandı" dedi.

KUTSAL MESLEK

Vali Hasan Kürklü der aday öğretmenlere kutsal bir meslek yaptıklarını söyledi. Öğretmenlerin kaliteli bir eğitimden geçmesi gerektiğini, kendilerini iyi yetiştirmelerinin geleceğimiz olan çocukların da o derece iyi yetiştirmesi açından önemli olduğunu kaydeden Vali Kürklü, "Bu eğitim programlarıyla adaylık süresince danışman öğretmenler ellerinden geldiğince gayret gösterecek. Danışman öğretmenler ile hem okul içinde, hem de okul dışında uygulanacak program ile güzel bir çalışma olacak" dedi.

Aday öğretmenlere Burdur'u tercih ettikleri için teşekkür eden Vali Hasan Kürklü, Burdur'un eğitim kenti olduğunu vurgulayarak, eğitimde başarılı olduğunu ve 106 aday öğretmenin de bu başarıya katkı sağlayacağını kaydetti.

Konuşmaların ardından Vali Kürklü, aday öğretmenlerle tek tek tanıştı ve onlarla sohbet etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Çetinkaya Mahmut Bayram Ercan Akın Burdur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title