Haberler

Burdur Şehit Ailelerini Ziyaret

Şehit ailelerine ziyaretBURDUR Valisi Şerif Yılmaz, eşi ve beraberindeki protokol üyeleri Yeşilova İlçesi'ne bağlı köylerde oturan şehit ailelerini ziyaret etti.

Şehit ailelerine ziyaret

BURDUR Valisi Şerif Yılmaz, eşi ve beraberindeki protokol üyeleri Yeşilova İlçesi'ne bağlı köylerde oturan şehit ailelerini ziyaret etti.

Vali Şerif Yılmaz, eşi Hilal Yılmaz ve Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Garnizon Komutanı Albay Hakan Tutucu, Tank Alay Komutanı Albay Aytaç Tokçalar, İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, Tefenni Kaymakamı İlker Eker, İl Müftüsü Hıdır Bayrak, İl Genel Sekreteri Servet Olpak ile birlikte Yeşilova İlçesi'ne bağlı Sazak ve Çuvallı köylerinde ikamet eden şehit ailelerini ziyaret etti.

Sazak Köyü'nde ilk olarak Şehit Er Süleyman Efek'in annesi Fatma Efek'in evini ziyaret eden Vali Yılmaz ve beraberindekiler, ardından Şehit Seyhan Kayhan'ın baba ocağına ziyarette bulundu. Her iki aile ziyaretinde Kuran okunarak şehitler için dua edildi. Ailelerle yakından ilgilenen Vali Yılmaz, bir sıkıntıları olmaları durumunda her daim yanlarında olacaklarını iletti.

Vali Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra Şehit Astsubay Rıza Çelik'in Çuvallı Köyü'nde oturan ve hasta olan babası Nuri Çelik'i ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şerif Yılmaz Hilal Yılmaz Yeşilova Burdur Politika Güncel Haberler

title