Haberler

Burdur Protokolü Bayramlaştı

Güncelleme:

Burdur Protokolü, Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu'nda düzenlenen törende bayramlaştı.

Burdur'da bayramlaşma töreni, Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu'nda, Vali Vekili Bahir Altunkaya başkanlığında gerçekleşti. Törene Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, AK Parti Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Hasan Hami Yıldırım, CHP Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Ekici, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Saatcı, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Yavuz Özfidan, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Vali Vekili Bahir Altunkaya, bayramların insanları birbirine yaklaştıran sevg,, saygı, dostluk ve sosyal yardımlaşmayı, dayanışmayı artıran günler olduğunu belirtti. Altunkaya "Tüm Burdurlu hemşehrilerimiz sevgi, saygı ve kardeşlik ruhu içerisinde bağlarımızın güçlenmesini huzur ve güven içerisinde bir bayram daha geçirmenlerini temenni ediyorum. Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz." dedi.

Burdur protokolü daha sonra Burdur Garnizon Komutanlığı, Burdur İl Emniyet Müdürlüğü, Burdur İl Jandarma Komutanlığı, Burdur Belediyesi Berberoğlu Vakfı Huzurevi, 80. Yıl Sevim-Zekai Piribaş Kız Yetiştirme Yurdu ve Burdur Belediyesi Berberoğlu Vakfı Huzurevi'ni ziyaret etti. Protokol üyeleri son olarak Karaçal Köyü'ne giderek Ekim'de şizofren hastası tarafınden şehit edilen Polis Memuru Mustafa Kılıç ve Şehit Uzman Çavuş Rıza Çelik'in ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sebahattin Akkaya Bahir Altunkaya Ak Parti Burdur Güncel Haberler

title