Haberler

Burdur'daki Ağaç Kesme Tartışması

UDEP çalışmaları kapsamında kaldırımdaki 6 ağacın kesilmesinin gündeme gelmesi üzerine Burdur Belediyesi ile CHP İl Başkanlığı yetkilileri arasında başlayan tartışma, kavgaya dönüştü Kavgaya çevik kuvvet ekipleri müdahale etti

Burdur'da başlatılan Ulaşılabilirlik Destek Projesi (UDEP) çalışmaları kapsamında kaldırımdaki 6 ağacın kesilmesinin gündeme gelmesi üzerine Burdur Belediyesi ile CHP İl Başkanlığı yetkilileri arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

Gazi Caddesi'nde toplanan iki grup arasındaki tartışmanın büyümesi üzerine İl Emniyet Müdürü Abdülkerim Polat, olay yerine gelerek tarafları sakinleştirmeye çalıştı.

Daha sonra Polat ile CHP İl Başkanı Süleyman Erman ve AK Parti İl Başkanı İbrahim Ekici, caddedeki bir pastaneye girerek konuşmaya başladı. Bu sırada pastane içerisinde ve dışındaki gruplar arasında kavga çıktı. Karşılıklı yumruklaşmaların yaşandığı kavgada bazı kişiler hafif şekilde yaralandı.

Kavganın büyümesi üzerine bölgeye sevk edilen çevik kuvvet ekibi müdahale ederek tarafları birbirinden ayırdı. Ekici ve Erman da partilileri sakinleşmeleri konusunda uyardı.

Her iki taraftan da bazı kişilerin halen bölgede beklediği ve zaman zaman slogan attıkları görüldü. - Burdur

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Ekici Burdur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title