Haberler

BURDUR'DA İKİ TRAFİK KAZASINDA 5 YARALI

Güncelleme:

BURDUR'da meydana gelen iki trafik kazasında beş kişi yaralandı.

BURDUR'da meydana gelen iki trafik kazasında beş kişi yaralandı.

Burdur Merkez Mustafa Şeref Bulvarı'nda saat 20.30'da meydana gelen kazada İsmet Zorlu yönetimindeki 07 ARR 476 plakalı hafif ticari araç ile Halit Beydilli yönetimindeki 15 AP 680 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada sürücülerle birlikte otomobilde yolcu oalrak bulunan Fatih Aslan (23) yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

Saat 21.00'de meydana gelen kazada ise Burdur'dan Antalya yönüne gitmekte olan Veli Bütün (68) yönetimindeki 15 SH 219 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu İnsuyu Kavşağı'nda yoldan çıkarak bir evin bahçesine devrildi. Kazada sürücü ile birlikte otomobilde yolcu olarak bulunan Bekize Bütün (77) yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Burdur Devlet Hastanesi Burdur Merkez Burdur Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title