Haberler

Burdur-antalya Karayolu Ulaşıma Kapandı

Burdur-Antalya Karayolu Çeltikçi Beli, akşam saatlerinde iki TIR’ın kardan dolayı yolda kalması sebebiyle ulaşıma kapandı.

Burdur- Antalya Karayolu Çeltikçi Beli, akşam saatlerinde iki TIR'ın kardan dolayı yolda kalması sebebiyle ulaşıma kapandı. Karayolunda yaklaşık 4 kilometrelik kuyruk oluştu.

Burdur-Antalya Karayolu Çeltikçi Beli'nde akşam saatlerinde iki TIR yoğun kar yağışı nedeniyle yolda kaldı. Karayolu ulaşıma kapanırken, yaklaşık 4 kilometrelik kuyruk oluştu.

Taşımalı eğitimden yararlanan 7 lise öğrencisi de karayolunda 6 saat mahsur kaldı. Öğrencilerin imdadına ise Burdur İl Genel Meclisi Başkanı Osman Karakaya yetişti. Çeltikçi Beli'ne giderek öğrencileri sakinleştiren Karakaya da, iki gazeteci ile birlikte burada mahsur kaldı. Karakaya, telefonla durumdan Burdur Valisi Hasan Kürklü'yü haberdar ederek, Karayolları Bölge Müdürlüğü ve AFAD Burdur Müdürlüğü'nü harekete geçirdi.

Çeltikçi Beli'nde yaşanan tıkanıklık nedeniyle AK Parti İl Başkanı Ömer Bütüner de karayoluna gitti. Lise öğrencileri ile görüşen Bütüner, Osman Karaya ve gazeteciler tarafından otomobil ile Burdur Turizm Eğitim Okulu'na getirildi. Burdur Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, öğrencileri karşılayarak, yemek ve konaklamalarını sağladı.

Okul servisi ile yolda mahsur kalan lise öğrencisi Tuğba Varol, 6 saat boyunca mahsur kaldıklarını ve çok acıktıklarını söyledi. Kendisiyle birlikte 7 arkadaşının çok korktuğunu anlatan Varol, "6-7 saattir burada bekliyoruz ve çok acıktık. Zor durumdayız, korktuk, otobüste 7 kişiydik" diye konuştu.

AFAD KUMANYA DAĞITTI

AFAD İl Müdürlüğü tarafından yolda kalan vatandaşlara kumanya dağıtıldı. Burdur Öğretmenevi'nde hazırlanan kumanyalar, AFAD İl Müdürü Mehmet Oral başkanlığında ekiplerce karayolunda mahsur kalan vatandaşlara dağıtıldı.

Öte yandan, Burdur il merkezinde vatandaşlar karın keyfini çıkardı. Vatandaşların Cumhuriyet Meydanı'nda kartopu oynaması renkli görüntüler oluştururken, bazı araçlar karda ilerlemekte güçlük çekti. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osman Karakaya Çeltikçi Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title